Mehmet Fatih KAYHAN "Recep Tayyip ERDOĞAN nı yeniden hep birlikte Cumhurbaşkanı seçeceğiz"

AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Fatih Kayhan Diyarbakır İl Başkanlığı'nın "Üç Aylarda Sahadayız" programları kapsamında Bağlar ve Kocaköy ilçe ziyaretlerinin ardından bügün Yenişehir ilçesindeydi.

Programa Yenişehir ilçe başkanı Nupel Kaya ve teşkilat mensuplarını ziyaretle başlayan Kayhan programları yapma amaçlarının " ilçe teşkilatlarımızın gücüne güç katmak sahada AK Parti nin son 20 yılda halkın hizmetine sunduğu yatırımları anlatmak ve vatandaşlarımızın sorunlarını ayaklarına giderek dinlemek çözüm için ise gayret sarf etmektir " 

"Bu programlar çerçevesinde STK Esnaf Ev ziyaretleri yapıyoruz.
Diyarbakır il teşkilatı olarak göreve geldiğimiz günden itibaren bu programlara hazır ve antrenmanlı bir teşkilatlanmamız var. 
İl Başkanımız Muhammet Şerif AYDIN tarafınadan oluşturulan 10 Çalışma grubu olarak her gün farklı ilçelerde programlarımız olmakta ve bizler geldiğimiz bu programlarda ilçe teşkilat mensuplarımızla birlikte hemşerilerimize gitmekten çok mutluyuz.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacağı açıklanan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçiminde halkımızın ekseriyetinin desteği ile Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN nı yeniden hep birlikte Cumhurbaşkanı seçeceğiz." dedi.