Özteknik Rekor Hidrolik Otomotiv ve Savunma Sanayi Yönetim Kurulu başkanı Merve Ünler Yılmaz, Yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Üretim Müdürü Mustafa Ünler ile birlikte Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç'ı makamında ziyaret ettiler…

 Ziyaret sırasında Ankara ve Türkiye’deki güncel ekonomik gelişmeler hakkında da sohbet edilirken, özellikle sanayinin içinden geçtiği döneme ilişkin değerlendirmeler de yapıldı.

 

Özteknik Rekor Hidrolik Otomotiv ve Savunma Sanayi  Yönetim Kurulu başkanı Merve Ünler Yılmaz “ASO (Ankara Sanayi Odası) misyon olarak Ankara sanayisinin çevreye duyarlı biçimde yüksek katma değer üretmesine, verimliliğin ve rekabet gücünün artırılmasına katkı sağlamak ve ülkenin ekonomik, teknolojik, sosyal ve kültürel gelişiminde öncü ve yol gösterici olmak ilkelerini benimsemektedir. Bu prensiplere sahip olan firmamızın Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda üretim müdürü Mustafa Ünler ile birlikte ve Ben Merve Ünler Yılmaz, ASO Başkanımız Seyit Ardıç beyfendiyi makamında ziyaret ettik, misafirperverliği için kendisine çok teşekkür ederiz” dedi.

Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Merve Ünler Yılmaz ve Mustafa Ünler’e teşekkürlerini iletti. 

Merve Ünler Yılmaz beraberinde getirdikleri tabloyu (ASO) Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç’a hediye etmelerinin ardından fotoğraf çektirerek bu anı ölümsüzleştirdiler…