Bir çok kapalı ve açık mekanda ünlü maden suyu markası Beypazarı’nın tanıtım çekimleri birbirinden güzel modellerle gerçekleştirildi.

Haber: Ali Fikret

Çekimlerde görev alan Düşler Atölyesi merkezli Ajans mankenleri, elinde maden suyu şişeleriyle, tadım sunumu yaparak birbirinden çarpıcı pozlar verdi.

Çekimlerde, meyveli maden suyu ürünleri arasında yer alacak cam şişedeki ürünler  tanıtıldı. Üç gün süren çekimlerde Türk ve yabancı mankenler birlikte çalışarak, ortaya çok güzel bir reklam tanıtım filmi çıkardılar.

Çekimlerin ardından Beypazarı Madensuyu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Ercan’ı tesislerinde ziyaret eden Düşler atölyesi patronu Derya Filiz ve mankenler fabrikada güzel bir gün geçirdiler.

Beypazarı Madensuyu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Ercan mankenleri kapıda karşılayarak onlara çiçekler verdi ve teşekkürlerini iletti. Fabrikayı beraber gezen Ercan ve manken ekibi burada da bir kısa tanıtım filmi çekerek Niyazi Ercan ile birlikte rol aldılar. Ercan mankenleri uğurlarken kendi ürünlerinden sunduğu sepeti de mankenlere tek tek takdim etti.

Düşler atölyesi patronu Derya Filiz  yaptığı açıklamada; “Düşler Atölyesi 2015’den bugüne hizmet vermekte olup, kuruluşundan bu yana kadar birçok firma, kurum ve kişi için pazarlama faaliyetlerine ışık tutmuştur. Bünyesinde bulunan görsel tasarım, profesyonel fotoğrafçılık, film yapım, seslendirme ve web tasarımı, medya satın alma ve planlama hizmet kalemleriyle medya çözümleri sunmaktadır.

Çağın gerektirdiği dijital pazarlama kanallarını ve yenilikçi stratejileri kullanıyoruz. Biliyoruz ki üretim fabrikada başlar ve reklam ajansında devam eder. Bizler bu iletişim yolculuğunda yenilikçi, güçlü fikirler ve entegre çözümlerle müşterilerimiz için etkili sonuçlar sağlamak için varız. Yapımcılığını üstlendiğimiz Beypazarı Maden Suyu reklam filminin görüntülerini videolarımızdan izleyebilirsiniz” şeklinde konuştu.

Elindeki maden suyu şişeleriyle fabrikada fotoğraflar veren mankenler reklamdan daha çok dikkatleri çektiler.

İşte ellerinde maden suyu şişeleriyle verdikleri çarpıcı pozlar sayesinde Beypazarı maden suyu tanıtımını yapan  o mankenler...