MODERN SANAL OFİSLER, PRESTİJ OFİSTE PRESTİJ OFİS ANKARA’DA

Modern ve fonksiyonel mobilyalarla dekore edilmiş, farklı m2’lerde, size özel, her zevke göre donatılmış ofisleri bulabileceğiniz Prestij ofis, verimli çalışacağınız tüm kurulum ve hizmetlere sahip.
Prestij sanal ofiste, maliyetlerin normal ofislere göre daha ekonomik olması ve sunulan rahat ortam hazır ya da sanal ofislerin tercih edilmesinde önemli avantajlar sunuyor. Bir hazır ofiste eşya almıyor, fatura, aidat, stopaj ödemiyor, sekreter çalıştırmıyorsunuz. Hazır ofisinizde yüksek hızda fiber internet olanağı sağlanıyor. Ayrıca toplantı odalarında gün içerisinde ihtiyaç duyacağınız sıcak içecekler ve su için ekstra ücret ödemiyorsunuz.

HAZIR OFİSİN FARKI AVANTAJLARI

Prestij sanal ofiste, ofis alanınızda mutfak erişimine sahip oluyor, kullanma sürecinizde temizliği dert etmenize gerek kalmıyor. Genelde hazır ofis paketinin içerisinde temizlik hizmeti olduğu için hijyenik bir çalışma ortamına sahip olacağınızdan emin olabilirsiniz. Su, elektrik, doğal gaz gibi fazladan ödemeniz gereken bir masrafla karşılaşmazsınız. Çeşitli etkinliklere katılım sağlayabilirsiniz ve zaman zaman hazırlanan eğitimlere indirimli olarak katılabilirsiniz. Prestij sanal ofiste, Profesyonellerden oluşan operasyon ekibi ile iş çağrıları cevaplanır, gerektiğinde size aktarılır. Misafirleriniz konfor edecekleri şekilde ağırlanır. Kritik konumlarda bulunan ofisler sayesinde iş partnerleriniz ulaşım derdi çekmez.
Lüks plazalarda tekli olarak kiralık ofis bulmak zordur. Ancak hazır ofis kiraları tek bir bütçe planı oluşturarak aynı anda alacağınız bütün hizmetlerin ödemesini önceden sağlayacağınız şekilde belirlenir. Ayrıca yoğun trafiğe sahip plazalarda iş alanı bulmak kurumsal imajınızı yükseltir.
Ekonomik, güvenli ve yeterli imkanlar sunan prestij ofisi tercih etmeniz için onlarca sebepten sadece bir kaçı.
Daha ayrıntılı bilgi için : https://prestijofis.com.tr/index.phpadresini ziyaret edebilir, 0 (312) 750 06 06- 0 (533) 305 98 51 telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.

https://prestijofis.com.tr/