Ankara gazetelerinde  aranılan isim ve  köşe yazarımız Kadriye Ciritci’nin Pandemi sürecinde yazmaya başladığı romanı önümüzdeki günlerde okurlarıyla buluşmaya hazırlanıyor…

Hayata dair kavramları içeren çok sayıda makalesi yayınlan CİRİTCİ aynı zamanda Ankara Cemiyet hayatının da sevilen isimlerinden.

GÜNEŞİN OLGUNLAŞTIRDIĞI AŞK…

Piyasaya çıkacak olan  “Gün Kurusu” adlı romanı ile ilgili Başkent Postası’na değerlendirmelerde bulunan Kadriye Ciritci yayın sürecini ve heyecanını şu  sözlerle ifade etti ; “Pek çok gazete ve dergilerde hayatın kaybolmaya yüz tutmuş kavramlarını içeren 70 civarı makalem yayınlandı. Hala yazmaya devam ediyorum. Yazı başlıklarımın çoğunu genellikle okurlarım belirledi. Onlar istedi, ben de yazdım. İlerleyen zamanlarda bu kavramlarla ilgili de bir de kitap çıkartmayı düşünüyorum. İki yılı aşkın bir zaman diliminde “Gün Kurusu” adını verdiğim Romanım bitti ve yayına hazır hale geldi.  Kitabımı yazarken, roman karakterlerim hayali bile olsa onların yaşadıkları, hissettikleri ne var ise bende aynısını hissederek yazdım. Onlarla güldüm, onlarla ağladım” dedi.

BU ROMANDA BÜYÜK BİR AŞK GİZLİ…

Romanım ile ilgili ileriye dönük güzel projelerim var diyerek sözlerine devam eden Ciritçi; “ Malatya’dan,  Londra’ya uzanan bir aşk hikâyesi sizi hem ağlatacak, hem güldürecek, hem düşündürecek, belki pek çok satırlarda kendiniz ile yüzleşmenizi ve hatta kalbinizi sorgulanmanızı sağlayacak. Okurlarımın çok etkileneceğini ve bir solukta okuyacağını düşünüyorum. Senaryolaşırsa bir dizi film veya sinema filmi olma ihtimali çok yüksek. Bununla ilgili görüşmelerim de ayrıca devam ediyor. Okurlarım kadar inanın bende çok heyecanlıyım. İlk imza günümün hayalini kuruyorum ve okurlarım ile bir an önce buluşmayı diliyorum” şeklinde konuştu.