Ömer Salman, Acı Kayıplarına Rağmen Yardıma Koşuyor

Köklü Değişim Kahramanmaraş Temsilcisi Ömer Salman, Acı Kayıplarına Rağmen Yardıma Koşuyor

Köklü Değişim Kahramanmaraş Temsilcisi Ömer Salman, acı kayıplarına rağmen depremzedelerin yardımına koşuyor.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma yol açan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki şiddetli depremin ardından Müslüman Türkiye halkı yaraları sarmak için elinden geleni yapmaya gayret ediyor.


Ömer Salman , depremde annesi, abisi, yengesi ve yeğenini enkazdan çıkarıp toprağa verdi. Acısının yüreğine gömen Salman, gece gündüz demeden depremzedeler için yardım çalışmalarına koşuyor.


Ömer Salman, depremzedelere yardımları götürürken paylaştığı video mesajda, tüm Ümmete başsağlığı dileklerini iletmiş ve sahadaki çalışmalar hakkında bilgi vermişti. Mesajı paylaşan Hizb-ut Tahrir Türkiye Medya Bürosu Başkanı Mahmut Kar, bölgedeki faaliyetlerin hangi şartlar altında sürdürüldüğünü sosyal medya paylaşımında beyan etmişti.

 

Köklü Değişim, bölgedeki temsilcilikleri vasıtasıyla depremin sonraki ilk saatlerden itibaren depremzedelerin yardımına koşmaya devam ediyor.

Köklü Değişim ailesi olarak, temsilcimiz Ömer Salman’ın kaybettiği ailesine Allah’tan rahmet, kendisine ve yakınlarına da sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.


Deprem bölgelerinde bulunan temsilciliklerimiz yemek ve barınma için herkese açıktır.

Köklü Değişim Medya Grubu