RAMAZAN AVA SON GELİŞMELERİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Deva Partisi Kayapınar ilçe Başkanı Ramazan Ava hem partisinin 3. yılını hem kadınlar gününü kutladı. Aylık olağan toplantıdan görseller paylaşan Ramazan Ava seçimlerde Deva Partisi olarak gireceklerini de aktardı. 

***Genel Başkanımız Ali Babacan: “Biz DEVA Partisi olarak en az 41 ilde seçime kendimiz gireceğiz. Oy pusulası açıldığında DEVA Partisi olacak.Bizim bugüne kadar hiçbir partiyle de milletvekili pazarlığımız asla olmadı.”

#UmudunDoğumGünü
#AliBABACAN
#babacananlatıyor

***Genel başkanımız Ali Babacan: “Geçiş sürecinin yol haritasında olan altı imzanın en kıymetlisi Sayın Kılıçdaroğlu’nun imzası.
Çünkü kendi hukuki yetkilerini nasıl kullanacağını taahhütlemiş oldu.”
#babacananlatıyor

***Bize KADER dedikleri bu nizamı değiştirmek için yola çıktığımız partimiz 3 yaşında..!

 

***Kayapınar ilçe başkanlığı olarak İl başkanımız Sayın @CihanUlsen'in katılımıyla yapılan aylık olağan ilçe başkanları toplantısına katılım sağladık.
Seçim çalışmaları, çalışma programı, gözlem ve öneriler ile verimli bir toplantı gerçekleştirildi.

 

***Ülkemiz kadınları başta olmak üzere bütün dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlu olsun. Daha özgür kadınların yaşadığı bir Türkiye umudu ile … #8martdunyakadinlargunu
Baskı ve şiddetten uzak, cinsiyetçi tutumlara maruz bırakılmadığımız, toplumun her kesiminde özgürce yaşadığımız günler görmek dileğiyle...8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun.. @devakadinda