HABER-FOTO: CANSEL YILDIZ

Akıllı inek yarın Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa SARIGÜL’ü Aydınlıkevler’de bulunan showroom’unda ağırlayacak.

Bugüne kadar birçok projeye imza atan firma sahibi Cemil TANGUROĞLU MooGrup şirketi kurucusu ve Akıllı İneğin mucididir. Daha önce Akıllı İnek otomatını hayata geçirerek Türk milletine ve dünyaya doğal ve sağlıklı yaşamı kolaylaştıracak bir ürün kazandırdığını belirten TANGUROĞLU; “ Çok yakında 5 firmaya satış vermek üzere önemli ve kıymetli projelerim var. Ayrıca Anadolu Tiyatrosu adı altında gösteriye çıkacak oyunumuzla süt içmeyen çocuklara bu içeceği sevdireceğiz.Bir mutlu gelişme de yarın mekanımızda ağırlayacağımız Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa SARIGÜL’e mağazamızı ve atölyemizi gezdirerek yeni yapacağımız projelerden bahsetmemiz olacaktır. SARIGÜL daha önce Akıllı İnek’ten sosyal mecralarda bahsederek bizi gururlandırmıştır” dedi.

İnternet üzerinden Amerika’da bulunan Çoban Yoğurt firmasının da kendisini aradığını ve Amerika’ya davet ettiğini belirten Cemil TANGUROĞLU; “ Çoban Yoğurt ile anlaşma yaparak ikili ilişkilere başlayacağız” şeklinde konuştu.