Başak Polat: Yatırtmacı Yapı İşletim Kooperatifi'den Samet Yatırtmacı kimdir? öncelikle bir tanıyalım:
Samet Yatırtmacı:
Samet YATIRTMACI  1988 dogumlu Konya ili Meram ilçesi  evli 3 cocuk babasi olup, 12 Yildir emlak sektorunde faliyet  gösteren YATIRTMACI group elce gayrimenkul otomotiv ve Ticaret. Limitet Sirketi ve YATIRTMACI yapi isletim kooperatifi kurucusu ve sahibidir.


Başak Polat: Yatırtmacı Yapı İşletim Kooperatifi'de müşterilerinize ne gibi hizmetler vermektesiniz?
Samet Yatırtmacı: Sevgili müsterilerimize en temel vizyonumuz organik bahçelerini ve kendi üreteceği mahsullerini aldıkları verimden duydukları mutluluğu görmek ve üzerinden kar sağlamak bizim temel özverimizdir. YATIRTMACI emlak group yatirimcilarimizi dogru sekilde yönlendirmek elce insaat olarakta Meram bölgesinde villa projelerimizde. Hizmet vermekteyiz.


Başak Polat: Meslek Ahlakı sizce nedir?
Samet: Meslek ahlakımiz faaliyet gösterdiğimiz emlak inşaat ve otomotiv  sektöründe ilkeli dürüst ahlaklı yapmış olduğumuz işlerde öncelik olarak müşteri menfeati sonrasında kendi menfaatlerini gözeten 12 yıldir faaliyet gösteren kurumsal bir firmayız.


Başak Polat: Doğal afetlerlerden emlak sektörü nasıl etkilendi? Fiyatların yükselmesi hususundaki düşünceleriniz nelerdir?
Samet: Doğal afetlerde ülkemiz genelinde emlak sektöründe fiyatlarda artışlar gözle görülür şekilde artmıştır. şunu belirtmek isterim ki bu artışların tamamen işi fırsata çevirmek isteyen mülk sahipleri ve bazı kendini bilmez adına emlakçı dediğimiz kişiler yüzünden fiyat yukselttikleri kanaatindeyim.fiyatlarin yükselmesine kesinlikle karşı çikmaktayiz  bu işin tamamen fisratcilik olduğu kanaatindeyim.


Başak Polat: Başarınızı borçlu olduğunuz unsurlar nelerdir?
Samet: Başarımı öncelikle ailemden aldığım destege borçluyum.sonrasında sektörde tanınmış bir insan olmam, yapmış olduğum ticaretlerde karşılıklı güvenin olması,ticaret yaptığım insanların bana güvenmesi ve bu güveni insanlara vermem, ticarette yükselişime sebeb olan faktörlerdendir.


Başak Polat: Mesleğe yeni başlayanlara tavsiyeniz nelerdir?
Samet Yatirmaci: Mesleğe yeni başlayan kişilere tavsiyelerim şunlardır: Mesleğe başladıkları ilk günden itibaren sabırlı olmaları, inandıkları değerlerden kesinlikle taviz vermemeleri, güven konusunda çok hassas davranmaları, müşteri kaybetmektense para kaybetmeyi göze almaları , özelikle ailenin vereceği desteği hiç kaybetmemeleri şeklinde sıralayabiliriz.


Başak Polat: Son olarak eklemek istediğiniz birşey var mı? Varsa bunlar nelerdir?
Samet: Son olarak şunları belirtmek isterim.esnaf olmak ,esnaflık yapmak sabır isteyen bir iştir.ulkemizde yaşanan felaketler neticesinde gördük ki bazı kendi bilmezler bu işten rant sağlamak istediler ama halkımız gereken cevabı vermiştir. Her defasında üstüne basa basa tekrar ettiğim bir konu ve huzursuz olduğum bir konu şudur ki kesinlikle hiç bir şekilde işi fırsata çevirmek kesinlikle, ne insanlığa ne de ahlakimiza sığmayacak bir davranıştır.faaliyet gösterdiğimiz sektörde bunun gibi davranışlardan rahatsiz olduğumuzu belirtmek isterim.güven kaybetmek herşeyi kaybetmek demektir.her ne olursa olsun güveninizi kaybetmeyin.

 

Yatırtmacı Yapı İşletim Kooperatifi
Osman Gazi Mahallesi
Hatip Caddesi
68/ E
KONYA/TÜRKİYE

+90 506 179 01 85