Aksed Sanat (Ankara Kültür Sanat ve Edebiyat Derneği) olarak  2.si tertip edilen  2. ANKARA KİTAP ŞÖLENİ VE İMZA GÜNÜ Konur 2 Sokak Kızılay- Bahar kafede gerçekleştirildi...

Büyük bir coşkuyla gerçekleşecen programda değerli sanatçıların konuk olduğu, şairlerin şiirleriyle sahne aldığı şölene kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Türkiye’nin dört bir yanından değerli yazarların kendi kitaplarını imzaladığı özel günde basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Aksed Sanat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelebi Çetinkaya; “Dernek olarak ikincisini tertiplediğimiz kitap şenliğimizde hem değerli yazarlarımızın kitaplarını tanıtıyor, hem de değerli yazarlarımızın imza gününde bir aratya geldik. Bu gün yurtdışı ve Türkiye’nin farklı şehirlerineden 13 yazarımız kitaplarını burada imzalamaktadırlar. Derneğimizn tertip ettiği yazarların kitaplarını  tanıtımın yanı sıra müzisyen arkadaşlarımzı sahne aldı ve şairlerimiz şiirlerini seslendirdiler.  

Ankara’da kitap ve sanat adına bu gün burada güzel bir  etkinlik düzenlemekteyiz. Bu organizasyonda Bilgi Yolu Eğitim Kurumları ile ortak hareket ettik ve  bu birliktelikte Global kalkınma derneğinin desteğini de aldık. Yayınevimiz Günday yayınları ve  değerli üyelerimiz ile yönetim kurumumuzun da desteklerine teşekkür ediyorum” dedi.

KEYİF VERİCİ BİR ORGANİZASYONDU...

Bütün sanatseverleri ve kitapseverleri burada görmek büyük mutluluk diyen Bilgi Yolu Eğitim Kurumları Başkanı Neşe Yıldız; “Global Ekonomik Kalkınma İşbirliği Derneği ve Bilgi Yolu Eğitim Kurumlarının katkılarıyla hazırlanan programımızda bugün buraya gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.  Böyle bir organizasyonda yer almaktan  ve öncülük etmekten çok mutluyum. Gerçekten,  keyif  verici bir orgaznizasyon oldu herkesi tebrik ediyorum”  şeklinde konuştu.