Başak Polat: SDK Solar Enerji'nin kurucusu Roni Sadak kimdir kısaca bir tanıyalım.
Roni Sadak: 20.05.1995 Diyarbakır Merkez doğumluyum.


Başak Polat: SDK Solar Enerji'ye ulaşan müşterilere ne gibi hizmetler vermektesiniz?
Roni Sadak:SDK Solar Enerji'ye ulaşan müşterilerimize Çatı GES ve Arazi GES hizmetleri vermekteyiz. Malzeme temini ve Güneş enerjisi panel ve elektirik tadilatı yapmaktayız.


Başak Polat: SDK Solar Enerji nedir?
Roni Sadak: SDK Solar Enerji Günümüzde yüksek gelen elektirik faturaları , doğal gaz faturalarını daha uygun bir bütçeye yayabilmek için Yenilenebilinir Enerji olarak Fabrika çatılarında yada Vakıf arazilerinde enerji üretiminin kurulumunu yapan firmayız.


Başak Polat: İşinizin zorlukları nelerdir?
Roni Sadak: Bizim işimiz hata veya kusur kabul etmeyen bir zorluğa sahip. En ufak bir hatanın bizim sektör de yeri yoktur olamaz. DC kablolarondan veya AG kablolarından gelen enerjinin çok büyük olduğunun bilincinde olduğumuzun bilincinde olmak bizim işin zorluğunu öne sürüyor. Bunun için İSG ( İş sağlık güvenliği ) her zaman öncelik taşır bizim sektörde.

 

Başak Polat: Başarılarınızı borçlu olduğunuz zorluklar nelerdir?
Roni Sadak: Başarımı öncelikle zamanında yaşadığım zorluklardan ders almaya borçluyum ve tabi ki çevremde ki çok yakın dostlarıma ve aileme borçluyum. Eminim ki bu zorlu yolda benim arkamda olmasalardı hayallerimi gerçekleştiremezdim.


Başak Polat: Gelecekten beklentileriniz nedir?
Roni Sadak: Gelecekten beklentimin her zaman biraz daha üstüne ekleyerek vizyon sahibi bir firma olarak daha öteye gitmeyi hayal ediyorum. Ekip arkadaşlarımla beraber bu zorlu yollarda omuz omuza daha güzel günlere geleceğimizi biliyorum .

Başak Polat: Son olarak eklemek istediğiniz birşey var mı varsa nelerdir?
Roni Sadak: Son olarak şunu demek istiyorum. SDK SOLAR ENERJİ sloganı olan " Hiç bir başarı tesadüf değildir. " Geleceğimize odaklanmadan hayallerimizin bir anlamı yoktur.

 

Roni Sadak
SDK Solar Enerji Kurucusu
+90 530 089 07 01
ronisadak1@gmail.com