ŞENOL TAN GÖLKÖY MAHALLE MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADİ

Gölköy mahallesinde doğup büyüyen Şenol Tan, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı. 
Seçim çalışmalarına ‘Gölköy Mahallesi kalkınacak’ mottosuyla devam eden Şenol Tan, ikamet ettiği mahallesinin sakinlerine hizmet için aday olduğunu söyledi.
Muhtar adayı Tan, Gölköy Mahallesinde gördüğü ve yaşadığı sorunları mahalle sakinleriyle birlikte çözmek istediğine vurgu yaparak; “Gelişim değişimle olur. daha gelişmiş bir  Gölköy için ve sorunları birlikte çözmek için mahalle sakinlerimizden destek bekliyorum” dedi.Gölköy'de
sevilen esnaflarından Şenol Tan, 52 yaşında Gölköy mahallesine muhtar olarak hizmet etmeyi hedefliyor. Hoş görülü, mütevazı ve beyefendi kişiliğiyle mahalle sakinlerinin sevgisini kazanarak takdirini toplayan Şenol Tan, Gölköy Mahallesi’nde muhtarlık için aday olduğunu duyurdu.Şenol Tan,
şu ifadeleri kullandı: "Değerli mahalle sakinlerimiz, Tek bayrak altında yaşayan, aynı havayı soluyan, iyi günde kötü günde ortak duyguları yaşayan sizler gibi Gölköy Mahallesi’nin bir ferdiyim.
Mahallemizi sevgiyle, bilgiyle, hoşgörüyle, uygar ve çağdaş bir yaşam düzeyiyle, herkesi kucaklayan bir anlayışla, eşitlik felsefesiyle daha güzel bir geleceğe hazırlamak için mahallemiz muhtarlığına talibim." dedi.
Ali Yazan /Ordu