SİİRT U15 FUTBOL TAKIMI TARİH YAZDI
Komşu ilimiz Siirt’in başarılı Teknik Direktörlerinden ve Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübünün alt yapı sorumlusu Erhan Aydın ile ekibi, U15 futbol takımını Türkiye’nin en iyi 4 takımı arasına koymayı başardılar.
Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü U15 futbol takımı Türkiye 4. cüsü olarak adeta tarihi bir başarıya imza attı.
1158 TAKIM KATILIM SAĞLADI
Türkiye’de toplamda 1158 takım arasından önce Siirt ilinde şampiyon olan Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü U15 futbol takımı, ardından Batman’da düzenlenen Grup müsabakalarında da şampiyon olarak finallere kalmıştı. Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü U15 futbol takımı Konya’da oynadığı futbol ile rakip takım idareci ve antrenörlerini, TFF yetkililerini, birçok kulüp Scout ekiplerini ve seyircileri kendilerine hayran bırakarak alkış toplayarak Siirt’i ve bölge insanlarını gururlandırdılar.
“BAŞARIMLIZIN DEVAMI GELECEK”
Aynı zamanda Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Altyapı sorumlusu olan Teknik Direktör Erhan Aydın: “Takımımız gerek oyun disipliniyle ve gerekse oyun kurgusu gerek mükemmel futbol ve fair play anlayışıyla mücadele etti. Sadece Siirt ilimizi değil, doğu ve güneydoğuyu çok iyi bir şekilde temsil ederek bölge futboluna bir saygınlık kazandırdı. Bunun devamının gelmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
“BAŞARI EKİP İŞİDİR”
Her ne kadar sahada mücadele eden aslan gibi sporcularının olmasının yanı sıra, başarının bir ekip işi olduğunu belirten Aydın sözlerini şöyle sürdürdü; “Futbol elçisi bu çocuklarımızın büyük başarısını tekrardan alkışlıyoruz. Başarı kuşkusuz bir ekip ve sabır işidir. Bunun için Teknik sorumlumuz Ekrem Kurt, yardımcısı Osman Demir ve emek veren bütün ekibimizi vermiş oldukları üstün gayret ve çabalarından dolayı tebrik ediyoruz. 4 sene boyunca sabırlı çalışmaların ve emeklerin sonucunda yakalamış oldukları bu başarı için onlarda kocaman bir alkışı hak etti. Umarım bu pırıl pırıl gençlerimize gerekli destekler verilerek alt yapıdan gelecek diğer yaş guruplarımızdaki sporcularımıza da örnek olur. Birlikte daha iyi ve daha güzel başarılara imza atarız. Bu kupayı Sayın Valimiz Kemal Kızılkaya’ya, Kulüp Başkanımız Sayın Hifzullah Canpolat’a, Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Hayati Kısacık’a, takıma abilik yapanlara, sevenlerimize ve bütün Siirt halkına armağan ediyoruz.” diye konuştu.