SİYA YAPI Ödül ve Plaketlere Doymuyor.

Diyarbakır İnşaat sektöründe yaptığı işlerde gazetemize de manşet olan SİYA YAPI yine gönülleri fetih etmeye devam ediyor. Şehrimizi yaptığı projelerle güzelleştiren iç ve dış dekorasyonlarla daire değerlerini artıran SİYA YAPI Otomotiv sahibi Süleyman MIZRAK ödülle alakalı gazetemize konuştu :

"Yaptığımız işlerde gönülleri kazanacağız" sloganıyla bilinçli bir tüketici oluşturma peşinde olduğumuz için aramızda site sakinleriyle güzel bir muhabbet oluşuyor.

Yaptığımız işlerden dolayı plaketleri ve ödülleri firmamıza teşekkür etme adına veriyorlar.

Ama bu ödülün yeri ve önemi şahsım ve firmam adına çok önem arz ediyor.

Ferit Sürek Barış Sitesi yöneticilerimizden kendi el sanatı ile emek harçlayarak yaptığı harika bir ödüldür.

Emeğin emekle sanatın sanatla buluşmasını ödül olarak görüyorum.

Bizi onure eden bu ödül ayrıca emeğimizin yaptığımız işlerde insanların ne denli güzel bir şekilde gönüllerini fetih ettiğimizin, kanıtıdır.

Şahsım ve firmam adına FERİT SÜREK , ALİ GÜLDİKEN ,  ERCAN ATLI , HİKMET ABA , FUAT NURBAKİ VE ADEM UZAN’A Firmamızı tercih edip böylesine güzel bir ödüle laik gördükleri için teşekkür ederiz.

"Kalite tesadüf değildir " diye boşuna demiyoruz. Kalitenin adresi olmaya devam edeceğiz.
Gazetenizin ilgisi için sizlere de canı gönülde teşekkür ederim" dedi.

Ödül sonrasında , daha önceki yaptığı tüm işlerde olduğu gibi kurban geleneğini devam ettirdi.

Diyarbakır'ın genç iş adamlarından , SİYA YAPI SAHİBİ Süleyman Mızrak yemekli mevlidin de davetli yüzlerce kişiyle beraber ,  Başkent Postası medya grubu temsilciisi çalışanlarınıda unutmadı . Başkent Postası Güneydoğu Temsilcisi Mehmet Çiçek : "Allah kabul etsin. Süleyman Bey ve ekibinin başarıların devamını dileriz" dedi.

Haber : Başkent Postası Güneydoğu Temsilcisi Mehmet Çiçek 

Foto : Foto İnci / Metin Polat