Son Vakit Yazarı Çelik ; yaparsa cumhur ittifakı yapar

Ayça Haberleşme ve Yayıncılığa bağlı Gazete Günaydın ve Son Vakit Yazarı Ramazan Çelik Manipülasyonlarla olguları algılara dönüştürerek gerçekleri saklamaya çalışanlar algıları dahi yönetemeyince ortaya çıkan sonuç tam bir hüsrana dönüşmüştür diyerek kaleme aldığı yazısında şöyle devam etti ;

Çeşitli terör örgütlerinin uzantılarına ses çıkartamayanlar yerli ve milli duyguları manipüle edememişlerdir.
Halkın geleceğe olan duygularını karartan yapılara şirin gözükmeye çalışanların halk tarafından dışlandığı bu seçim Türk siyasetini de tekrardan dizayn edecektir.
Artık yerli ve milli olmak siyasetin merkezi olurken terör örgütlerinin siyasi uzantılarına pirim vermemek bir erdem olduğu gerçeği kabul görecektir.
Sayın Kılıçdaroğlu 2. Tur için daha milli bir söylem dile getirecektir.
Hatta milliyetçi söylemlere başladığı da yadsınamaz bir gerçek olarak karşımızdadır.
Ancak milletimiz algıları ve olguları rahatça görebilmektedir.
“Biz daha başkan Apo’nun heykelini dikeceğiz.” diyen Selahattin Demirtaş’a ve gezi kışkırtıcısı ve finansçısı “Kavala’ ya özgürlük” diyen Kılıçdaroğlu’nun 2. Tur için “Ben milliyim.” demesi çocuklara anlatılan Keloğlan masalları gibi bir eğlence unsurundan başka bir şey değildir.
Şimdiye kadar HDP ve Fetö’nün desteğine memnuniyetini dile getirenlerin tekrardan manipülasyonlarla olguları algılara dönüştürmeye çalışmaları beyhude olacaktır.
CHP’nin halka lümpen bakış tarzı halkla arasındaki yabancılaşmaları daha da körükleyecektir.
Çünkü siyaset bir tavır meselesidir.
Zamana göre görüşler ve hareketler taban tabana zıt olamayacağı gibi halka emredici aşağılayıcı bir tavır da olmaz.
Cumhur İttifakı seçimden önce de seçim süresince de ne diyorsa aynı temeller üzerinden siyasetine devam ederken kendi tabirleriyle bir kumar ve noter masasına dönüşen Millet İttifakı 2. Tur için tamamen farklı bir söylem içine girmiştir.
Bu tutarsızlık ülke yönetimine hakim olsa vay ki vay bu milletin bu vatanın haline.
Milli değerleri yok sayanların vatanla soğanı bir tutanların Türk milletini sadece soğan fiyatına göre oy vereceğini sananların her şeyi kendileri gibi pazarlık unsuru görenlerin bu topraklardan ve Türk milletinden aldığı hiç bir feyz olmamıştır.
Ve milletinde bu yapıya vereceği tek bir oy da olmayacaktır.
Kendi yalanlarına inanarak seçmeni de inandırdıklarını düşünenler Türk seçmenini kişiliksiz birer yığın olarak görenler 1. Turda bir hezimete uğradıklarını fark edememişlerdir.
Sırça köşklerinden inmeden nobran tavırlarla halkın derdini anlamadıkları ortaya çıkan, Millet ittifakı birleşenleri Türkiye’deki istikrarı ve milletin vatan aşkını umursamadan halkı hor görerek seçime gitmişlerdir.
Kendi aralarında bile her şeyi pazarlık konusu yapanlar vatandaşı da terörün siyasi uzantılarıyla kandırmaya çalışmışlardır.
Türk seçmenini yok sayarak seçimi kazanamayacaklarını hala anlayamamışlardır.
Ulusalcıları, Atatürkçüleri dışlayan CHP; HDP’ye ve Fetö ye bu kadar sıcak davranması bir hırs uğruna her şeyini feda edebilecek olan kumarbazdan bir farkı olmamaktadır.
Zaten Millet İttifakının bir lideri 7’li masa için “Kumar masası” dememiş miydi?
Milletimiz vatanıyla geleceğiyle kumar oynamayacaktır.
Vatanı ve istikrarı için Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oyunu verecektir.
Ne de olsa yaparsa Cumhur İttifakı yapar.