Sporun her dalında etkin ve yetkin gençler yetiştirmek için çalışmalar yürüten Pursaklar Belediyesi, adından söz ettirecek sporcuların yetişeceği Kapalı Spor Kompleksi’ndeki yapım çalışmalarına devam ediyor.

 Spora ilgi duyan gençler başta olmak üzere tüm vatandaşları yeni spor alanları ile buluşturmak için bir yandan Okçuluk Spor Tesisindeki çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi, bir yandan da Saray Mahallesinde yeni Kapalı Spor Kompleksi yapımına hızla devam ediyor.

Sporda ülkenin geleceğine yön verecek sporcuların yetiştirileceği Spor Kompleksindeki çalışmaları yakından takip eden Başkan Ertuğrul Çetin, çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti.

‘‘Yarının milli sporcuları, dünya şampiyonları, olimpiyat şampiyonları bu salonlardan ve Pursaklar’dan çıkacak’’

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hemşehrilerimizin modern yerlerde spor yapabilmeleri için spor alanlarını ilçe genelinde yaygınlaştırıyoruz. Sporun farklılığını yaşamak için ilçemize yeni bir soluk kazandıracak olan Kapalı Spor Kompleksi inşaatımızdaki çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Yarının milli sporcuları, dünya şampiyonları, olimpiyat şampiyonları bu salonlardan ve Pursaklar’dan çıkacak. Sporun kalbi Pursaklar’da atmaya devam edecek’’ dedi.