TAMGACI İLKADIM’IN MUHTARLARIYLA BULUŞTU

İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Enver Sedat Tamgacı, ilçedeki muhtarlarla buluştu.
AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Enver Sedat Tamgacı, düzenlenen kahvaltı programında İlkadım’daki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Tamgacı, İlkadım Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk ve mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleşen buluşmada ilçeyle ilgili hedefledikleri projeler hakkında davetlilere bilgi verdi.

“İlkadım, hepimizin”
İlkadım’daki muhtarların talepleri ve ilçe ile ilgili dile getirdikleri sorunlar hakkında görüşlerini dile getiren Enver Sedat Tamgacı, “İlçeyi ve ilçe sakinlerimizi en iyi tanıyan sizlersiniz. Hangi mahallenin çözüm bekleyen ne sorunu varsa bunu en iyi bilen sizlersiniz. Seçimde işbaşına geldiğimizde sizlerle el ele verip bu sorunları birlikte aşmak için çalışacağımıza huzurlarınızda söz veriyorum. İlkadım, hepimizin ilçesi. Burayı mutlu, huzurlu, yaşanılabilir bir kent haline dönüştürebilmek için el birliğiyle çalışacağız” diye konuştu.

Projelerini anlattı
Başta kentsel dönüşüm projesi olmak üzere, ilçede çözüm bekleyen pek çok sorunun yer aldığını sözlerine ekleyen Enver Sedat Tamgacı, “İlkadım’ı daha yaşanılabilir kılmak için başta muhtarlarımız olmak üzere hep birlikte el ele vererek çalışacağız. Genç nüfusun istihdamı; kadınların mesleki ve sosyal anlamda desteklenmesi; ilçemizin kültürel, ekonomik, sosyal yapısıyla kalkınması ve pek çok konuda projelerimizi hazırladık. Fizibilite çalışmalarını yaptığımız kentsel dönüşüm projemizi her mahallemize uygun şekilde halkımızla el ele vererek hayata geçirip yepyeni bir İlkadım’a kavuşmayı hedefliyoruz. Bunlar zaman alacak projeler; ama kararlı duruşumuz ve inancımızla İlkadım’ı tüm bu kronik sorunlarından kurtaracağız” dedi.

Yoğun katılımın gerçekleştiği program, fotoğraf çekiminin ardından son buldu.