Anakara Bala doğumluyum diyerek sözlerin başlayan  Yeniden Refah Partisi 1. Bölge adayı Avukat Tevfik Öztürk “ Ataerkil bir aileyiz ve iki evladım bulunmakta.  Ankara’nın eskilerindeniz ve 250 yıldır buradayız. Ailem bana baktı okuttu ve buralara gelmemde büyük faydası oldu.  Eğitim hayatım boyunca çalışma fırsatım oldu. Babamızın tekstil ile ilgili bir işi vardı ve bu sayede dükkân önünde işporta tezgâhı kurulurdu. O tezgâhta dura dura insanlarla ilişki içinde oldum. Hayatın ne kadar merhaleli olduğunu öğrendiğim gibi bugün bende oğluma aynı şeyleri öğretiyorum. Tezgâhın arkasında ders çalıştığım günler oldu. Bu sayede bir şeyler üretmek, faydamız olsun ve insanlarla iletişim halinde olayım istedim hep. Okudum aynı zamanda çalıştım ve avukat oldum. Şimdi bir arkadaşımla hukuk büromuz var. Benim amacım iyi bir insan nasıl olunur, ahlaklı nasıl olunur bunun bilincindeyim. Avukatlığı dürüst olarak yapmakta en büyük düsturumdur” dedi…

AMACIMIZI RAHMETLİ ERBAKAN HOCAMIZIN BU ÇİLELİ YOLUNU DEVAM ETTİRMEK VE HALKIMIZA HİZMET ETMEKTİR…

 Neden Cumhur ittifakında yer aldıkları konusuna da değinen Yeniden Refah Partisi 1. Bölge adayı Avukat Tevfik Öztürk;  “ Cumhur ittifakına katılmadan önce son dakikaya kadar kendi Cumhurbaşkanı adayımız DR. Fatih Erbakan ile hareket ettik. Milli görüşün yeniden ahlak ve maneviyatın üstün tutulduğu ve insanın refaha ulaşması için adım atılması yolunda bu günkü sürecimizi hep beraber değerlendirdik. “Bizim taleplerimizi kabul ettikleri için cumhur ittifakı içinde yer almayı kabul ettik. Pazarlık oldu mu hayır!” Genel başkanımızın da bizimde  böyle bir pazarlığa da ihtiyacımız yok. Hiçbir şekilde pazarlık yapmadık. Amacımızı rahmetli Erbakan hocamızın bu çileli yolunu devam ettirmek ve halkımıza hizmet etmektir. İki oy talebimiz var bir cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan’a diğeri ise Yeniden Refah Partisinedir” dedi. 

81 İL İÇİN 700 E YAKIN PROJEMİZ VAR. İKTİDARA GELDİĞİMİZE İLK 100 GÜN YAPACAKLARIMIZ İLE İLGİLİDE KİTABIMIZI VAR… 

Neler yapacaklarını projelerini de anlatan Avukat Tevfik Öztürk  “ Biz yurt dışından gelen destekle değil, kendi yaptıklarımızla refaha ulaşmış, sanayimizi kurmuş bir Türkiye olarak hareket etmeliyiz 54. Hükümetin yapmış olduğu projeleri o dönem yaşayanlara sorduğumuz da Allah Erbakan hocamızdan razı olsun diyorlar. Biz Erbakan zamanında yaptığımız ticari karı hiçbir zaman yapamadık diyorlar. Genel başkanımızın çizdiği yolda amacımız yeniden refaha ulaşmaktır. Erbakan hocamızın yapmış olduğu gibi ağır sanayi ve teknolojide üretimi arttırmak zorundayız.  Bugün bizim 81 il için 700 e yakın projemiz var. 23 Kasım 2018 tarihinden bu zamana kadar iktidara geldiğimize ilk 100 gün yapacaklarımız ile ilgilide bir kitabımızı var. Biz bu kitabı sır gibi saklamıyoruz herkese sunduk, gördüler, incelediler. Üretimi arttırmak Edirne’den Kars’a – Samsun’dan Antalya’ya her fabrikanın nasıl yapılacağı ve tarımın projelerlimizde bulunmakta.  Buna benzer projeler üzerinde yeniden refah partisi olarak iki yıldır çalışmaktayız. Halk bizim makam peşinde olmadığımızı biliyor. Partimizin amacının gençlere ve insanına sahip çıkmak olduğunu görüyor” dedi.

NECMETTİN ERBAKAN HOCAMIZIN BİR ESERİ VARDIR O DA DR. FATİH ERBAKAN’DIR…

En genç genel başkana sahip bir partiyiz diyerek sözlerini sürdüren Avukat Tevfik Öztürk ; “Gençlerimiz kurduğu stantlarda boş durmuyorlar. Gidiyorlar, diğer partilerin projesini de alıp inceliyorlar. Benim en büyük projem Ankara bir eğitim üssü olmasıdır.  Yeniden Refah partisini bugün teveccüh çok fazladır. Necmettin Erbakan hocamızın bir eseri vardır o da DR. Fatih Erbakan’dır. Oğlunu o kadar güzel işlemiş ki, o kadar güzel hazırlamış ki yeni kurduğu partiyle hocamızın mirasını taşımakta. Olumsuzlukları çözüm haritası oluşturarak yapan bir beyefendiydi Erbakan hocamız. Eski zamanda olduğu gibi kibar bir şekilde yol haritasını çıkartıp karşı tarafına birisiydi. Zamanında yaptığı istihdam, üretim, ekonomi şimdide var en büyük yolumuzdur. Babasının oğlu olduğu için değil babası gibi olduğu için vardır Fatih Erbakan” dedi.

BİR ÇİÇEKLE BAHAR GELMEZ -  AMA HER BAHAR ÇİÇEKLE BAŞLAR

Bu günkü üretilen şeylerde muhakkak Erbakan hocamızın parmağı vardır diyerek konuşmasını sürdüren Avukat Tevfik Öztürk “Makine mühendisliği ve finansta da bir öğretmendir hocamız. Ayasofya açıldığında milli görüşün hâkimiyeti ve Erbakan hocanın istediği her şey bir bir gerçekleşmektedir bugün. Ayasofya müzeyken girmek zordu ama şimdi cami olduğu için herkes giriyor. Bunun açılması bizim uluslararası arenada ne kadar güçlü olduğumuzun göstergesidir. Milli görüş bir okuldur. Bir çiçekle bahar gelmez ama her bahar çiçekle başlar sözleri Erbakan hocamızındır. Milli görüş bir okuldur” dedi.

OYLARINIZIN VE DUALARINIZIN TALİBİYİZ…

Avukat Tevfik Öztürk; “halkın refahının yükseltilmesi için tarıma ağırlık verilmesine dikkat çekti. Türkiye’nin en müreffeh döneminin rahmetli Erbakan zamanında yaşandığına vurgu yapan Öztürk, "Yenide Refah Partisi olarak biz o geleneğin temsilcisiyiz ülkemizin sorunlarını biliyoruz ve çözmeye talibiz. Saha çalışmalarında söylediğim gibi ben ülke sevdalısı bir gencim. Ülkemizin yeniden refaha kavuşması için 54. hükümette başarılı olduğumuz gibi yeniden refahı yakalamak adına bir oyu Recep Tayyip Erdoğan’a bir Oyu Yeniden Refah partisine verin.  Oylarınızın ve dualarınızın talibiyiz dedi.