Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra, hem yurt içinden hem de yurt dışından birçok tebrik mesajı alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski parlamenterlerden de tebrik aldı.

Türkiye Milletvekilleri Birliği Başkanı ve 23. Dönem Şanlıurfa Milletvekili olan Ramazan Başak, yazılı bir açıklama yaparak Erdoğan'ı tebrik etti.

Başak, açıklamasında Türkiye'nin yeni hedeflere odaklanma zamanının geldiğine vurgu yaptı.

Başak'ın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Hiçbir irade aziz milletimizin iradesinin üzerinde değildir. Millet ne derse odur. Sağduyu ve aklıselimle hareket eden halkımıza müteşekkiriz. Seçim, demokrasimizin ne denli güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi. Fikirler ayrı olsa da kardeşliğin ön planda olduğunu açıkta müşahede ettik. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi ülkemize, milletimize ve gönül coğrafyamıza hayırlar getirsin. Yeniden seçilen Sayın Cumhurbaşkanımızı tebrik ediyoruz. Artık seçim geçti, Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı ve iş dünyasının bir temsilcisi olarak seçimi geride bırakıp önümüze bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Kalkınan ve büyüyen Türkiye uğrunda önemli hedeflere doğru emin adımlarla koşulması temennisiyle tekraren Cumhurbaşkanımızı ve seçilen tüm vekillerimizi tebrik ediyorum.”