26 Haziran günü saat 15:00 te “ Uçurtma bizden mutluluk sizden” ' sloganı ile düzenlenecek olan uçurtma şenliğinde çocuklar keyifli anlar yaşayacak. Aritta turizm acentesi şenlikte ücretsiz uçurtma dağıtımı yapacak...

Uçurtma şenliği sırasında da çeşitli ikramların olacağını belirten Aritta turizm acentesi yetkilisi Ebru Yalçınkaya şunları söyledi ;Aritta turizm  olarak hazırlamış olduğumuz Uçurtma bizden Mutluluk sizden  projemiz ile çocuklarımızın yüzünü güldürmeye devam ediyoruz. Hazırlamış olduğumuz projemiz ile çocuklarımız Kartepe kent ormanında uçurtma uçurarak doyasıya eğlenecekler. Uçurtma şenliği ile Çocuklarımız uçurtmaların üzerine hayattaki hedef ve hayallerini  yazarak, gelecekte ki hedef ve hayallerine ilk adımı atmış olacaklar.

Öğrenciler hem açık hava ve doğaya çıkma alışkanlığı kazanacak hem de hep birlikte sofra hazırlayıp hep birlikte paylaşıp hep birlikte temizlik yaparak paylaşarak yaşamayı öğrenecekler. Uçurtma şenliğimize katılacak çocuklarımıza ikramlarımız olacak. Çocuklarımız hem uçurtma uçuracaklar hem de doyasıya eğlenecekler.

Aritta turizm acentesi  olarak düzenleyeceğimiz uçurtma şenliği bu hafta sonu 26 Haziran  Pazar günü saat: 13.00 te. Tüm halkımızı uçurtma şenliğimize bekliyoruz.''dedi.