Almanya basta olmak üzere Avrupa ve Türkiye'nin en başarılı isimlerinin sahne aldığı tören birçok Ülkeden katılımcıları bir araya getirdi.

Ödül töreni İstanbul’da gerçekleştirildi. Avrupa ve Türkiye'de önde gelen Sanat, Siyaset, Spor ve Bürokrasi alanından birçok isim basarisini taçlandırdığı gecede Serkan Şahin büyük ödüle layık görüldü...

 

Ödül gecesinde Manken Özge Ulusoy, Oyuncu Tamer Karadağlı ve iş adamı Serkan Şahin gibi tanınmış ünlüler yer aldı. Türkiye-Avrupa İş Dünyası Ödüllerinin ikincisi yapıldı. Yurt içi ve dışından çok sayıda davetlinin katılımıyla düzenlenen törende ödüller sahiplerini buldu.

Ödüle yönelik kısa bir değerlendirme yapan Serkan Şahin; "Uzun süredir yatırım sektöre yönelik aralıksız olarak sürdürdüğüm çalışmalarımın izlenerek takdir edilmesi ve ödüllendirilmesi, aslında Türkiye'de sektörümüzün gelişimine de katkı sağlamıştır. Şu an burada aldığım ödül bu alanda yapılacak olan atılımları ve girişimlerimi de destekleyecektir. Çalışmalarımızda bizlere daha fazla motivasyon sağlayacak bu kıymetli ödüle ikinci defa layık görülmekten büyük mutluluk duydum. Türk’ün gücünü Avrupa’da da yaptığımız işlerle gösteriyoruz. Şahsım ve ortak çalıştığım kişiler adına ödül değerlendirme ve organizasyon komitesine de ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.