" Aşka Dair Size Söyleyeceklerimiz Var "

Avrupa Müzik Topluluğundan " Aşka Dair Size Söyleyeceklerimiz Var " galası konser tadında geçti. Süreyya Teras sahnesinde gerçekleşen galaya çok sayıda davetli katılırken, Avrupa Müzik Topluluğu üyeleri birbirinden güzel şarkılarını müzikseverler için seslendirdiler.

DurakMedya'da yer alan habere göre Avrupa Müzik Topluluğunun" Aşka Dair Size Söyleyeceklerimiz Var " temalı galası coşkulu geçti. Gala öncesi bir konuşma yapan Avrupa Müzik Topluluğu Başkanı Murat Beyaztaş , Topluluk olarak böylesi müzik dolu geceler düzenlemekten dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Beyaztaş" Aşka Dair Size Söyleyeceklerimiz Var temalı galamıza hoşgeldiniz. Müzik dolu bir gece olması dileğiyle ve bir sonraki konserlerde buluşmak üzere herkese sevgiler saygılar sunuyorum " dedi.

Avrupa Müzik Topluluğu Başkanı Murat Beyaztaş, yönetim kurulu üyeleri Nalan Yıkılmaz,Makbule Demirkan, Selma Dursun ve Ergün Dilek Murathanoğlu , kurucu Başkan Selda Özer ve Nilüfer Yargıcı'ya katkılarından dolayı plaket takdim edildi.
Plaket töreni sonrası Avrupa Müzik Topluluğu üyeleri birbirinden güzel şarkılarını müzikseverler için seslendirdiler.