Depremin ilk anından itibaren, bölgeye destek için seferber olan Altındağ Belediyesi, kurduğu 4 aşeviyle gönülleri fethetti. Altındağ Belediyesi'nin aşevlerinde, bugüne kadar 320 bin kişiye sıcak yemek ikram edildi. 

Altındağ Belediyesi deprem bölgesinde yaraları sarmaya devam ediyor. Altındağ Belediyesi tarafından kurulan aşevi, 3 kentte depremzedelere sıcak yemek ikramında bulunuyor. Altındağ Belediyesi'nin sıcak yemek ikramından bugüne kadar 320 bin kişi faydalandı. 

DEPREMZEDELERİN İÇİ ISINDI

Altındağ Belediyesi, kısa sürede kurduğu aşevi ile depremzedelerin içini ısıttı. Osmaniye'de Cumhuriyet Meydanı ve Esenevler'de, Hatay'da Arsuz EXPO Center'da, Kahramanmaraş'ta ise Piazza AVM yanında açılan Altındağ Belediyesi aşevi, bugüne kadar 320 bin kişiye sıcak yemek ikramında bulundu. Ayrıca sabahları sıcak çorba ikram edilen aşevinde, gün boyu sıcak çay ve su ikramı da yapıldı. 


YARDIMLARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

Altındağ Belediyesi'nin ilk günden itibaren bölgede yaşamı kolaylaştırmak için ne gerekiyorsa yaptığını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı "Altındağ Belediyemizin yardım elini 3 ilde, 4 merkezi noktada depremzede kardeşlerimize uzattık. Yaklaşık 320 bin kişiye sıcak yemek ikramında bulunduk. Sıcak çorba, çay ve su ikramlarımız ise yüzbinlerce kişiye ulaştı. Bundan sonra da yardımlarımızı sürdüreceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.