AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Canan CEYLAN deprem bölgesini karış karış gezerek yaraların sarılması için tüm gücüyle çalışmalarını sürdürüyor.
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde AK Parti’den Adıyaman’dan milletvekili aday adayı olan Canan CEYLAN deprem bölgesinde depremzedeleri bir an olsun yalnız bırakmıyor. Depremzedeleri ziyaret edip sorunları, sıkıntıları ve talepleri dinleyen CEYLAN,depremzedelerle yakından ilgileniyor. Afet bölgesini karış karış gezen Ceylan mesaisinin büyük bölümünü afetzedelere ayırıyor.Ailesi de kendisi de depremde ciddi yaralar alan CEYLAN
6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden birinin Adıyaman olduğunu ifade eden AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Canan CEYLAN, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayip ERDOĞAN’ın liderliğinde büyük yıkımların yaşandığı Adıyaman’ımızda yaraların sarılması için devletimiz tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Güney Doğu’nun kadim ilçesi Adıyaman’da yaşanan asrın felaketinin ardından hayatın normale dönmesi için çok ciddi çalışmalar yapılıyor. Çadır kentlerin ardından konteyner kentlerde kuruluyor Cumhurbaşkanımızın söz verdiği gibi Adıyaman’da da el birliğiyle depremzedelerimizin kalıcı konutlarını 1 yıl içerisinde inşa edeceğiz. Bölgedeki yaraların sarılması adına bende kolları sıvadım ve gece gündüz demeden elimden geleni bu şehrin bir evladı olarak yapacağım.” dedi.