AK PARTİ’YE TURİZMCİ MEDYA TANITIM BAŞKANI


Ak Parti’nin yeni Diyarbakır İl Yönetimi’nde yer alan ve Medya Tanıtım Başkanı görevini üstlenen Veysi Kaya, turizm alanındaki yatırımlarıyla dikkat çekiyor.
Daha önce siyaseti düşünmediğini ancak Diyarbakır’a hizmet etme hedefini AK Parti çatısı alanında gerçekleştireceğine inandığı için bu kararı verdiğini belirten Kaya,”Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetleri yapıldı. AK Parti’nin vizyonunda hizmet var. Diyarbakır’da herkes ve her kesimle kucaklaşarak güzel hizmetlere imza atacağız.” diye konuştu.

AK Parti’nin yeni Diyarbakır İl yönetiminde Medya Tanıtım Başkanlığı, bölgede turizm alanında yaptığı yatırımlarla bilinen bir isme emanet edildi.
Genç iş insanı ve turizmci Veysi Kaya, aktif siyasete ilk adımını attığı AK Parti’de Tanıtım Medya Başkanı oldu.
Kaya’nın göreve gelmesiyle partinin sosyal medya hesaplarında ciddi bir hareketlenme yaşanırken, yerel ve ulusal medya ile ilişkiler de olumlu bir seyir almaya başladı.

“Hizmetlerimizi Daha Çok Tanıtacağız”

Daha önce siyaseti düşünmediğini ancak Diyarbakır’a hizmet etme hayallerini AK Parti çatısı altında gerçekleştireceğine inandığı için bu kararı verdiğini belirten Kaya, ayrım yapmadan herkesi ve her kesimi kucaklayarak güçlü bir vizyon geliştirme gayesinde olduklarını kaydetti.
Kaya,”AK Parti bir hizmet davası hareketidir. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bölgemize cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetleri kazandırıldı . Medya Tanıtım birimi olarak hem bu hizmetleri tanıtmayı hem de İl ve ilçe teşkilatlarımızın faaliyetlerini halkımıza aktarmayı hedefliyoruz. Kısa süre önce göreve gelmemize rağmen çok iyi mesafe katettik. İl Başkanımız Raşit Ocak’ın nezaretinde bu şehir için çok daha büyük hizmetleri hayata geçirme hedefimiz var.” diye konuştu.