Semih Pala yarım saatlik yaptığı programda milletvekilliği aday adaylığı serüveni ve projelerini izleyicilerimizle paylaştı. Genç aday adayı

Bundan yaklaşık bir ay önce kara bir gece ile uyandık şeklinde sözlerine başlayarak; “Öncelikle depremi yaşayan halkımız ve tüm vatandaşlarımızın Allah yardımcısı olsun.  Canlarını kaybedenlere rahmet, yararlılara acil şifalar diliyorum. Ülkemizin başına böyle bir doğal afet gelmiş ve dünyada ender rastlanan bir yıkımdı bu.  Doğal afette bile el ele verip yaraları sararak yardımlaşma örneğimizi tüm dünyaya gösterdik.  Allah devlet ve milletimizden razı olsun. Herkes gördü devletimiz her daim oradaydı. Devlet ve millet sayesinde; Bundan sonra da daha iyi olacağını söylüyorum” dedi

Semih Pala Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde doğan ve Gaziantep’te büyümüş. Pala” Babam Antep’te fabrika işçisiydi ve şeflikten sonra ise müdürlükten memur emeklisi oldu. Ben Anadolu’nun tam içinden gelen birisiyim ve halkımla iç içe büyümüş bir TC vatandaşıyım” şeklinde konuştu.

SEMİH PALA “GENÇLERİ ÖN PLANDA TUTAN CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN LİDERLİĞİ VE ÖNDERLİĞİNDE BU YOLA BAŞ KOYDUK”

Aday adaylığı serüvenime gelmemdeki süreç, 2015’te Türkiye gençlik vakfında kurucusu olarak siyasete başladım diyerek sözlerine devam eden AK Parti Ankara 3. Bölge aday adayı Semih Pala “2016 yılında Adana’da AK Parti gençlik kollarında başkan yardımcılığı, 2021 -2022 yıllarında Ankara gençlik kollarında siyasi ve hukuk işler komisyon üyeliği yaptım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliği ve önderliğinde gençleri ön planda tutması ve bu kutlu zaferde bizimde çorbada tuzumuz olsun diyerek ya Allah - Bismillah ile bu yola girdik. Ülkemiz ve milletimiz için seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

GENÇ ADAY ADAYI TAZE PROJELERLE GELİYOR…

Semih Pala; “Geçmiş tarihe baktığımız zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan; gençlikte bir devrim yaratı gençlerin önü,  ufku açılmış oldu. Seçme ve seçilme hakkı bildiğiniz gibi 18 yaşına kadar düşürüldü. 3. Bölgeden aday adayı olmamın nedeni Etimesgut bölgesinde yaşadığım için oradaki tüm vatandaşlar ile diyalog içerisindeyim. Gençte bir ekibimiz var. Bölgemdeki çalışmaları inceledim ve bir hayli notlar aldık. Meclise geldiğimde gençlerimiz ile ilgili teknolojik ürünlerle alakalı bir düzenleme gerekiyor. Gençlerin günlük hayatta teknolojik aletlere daha kolay ulaşabilmeleri ilk projelerimden biri olacaktır” şeklinde konuştu.

 

AŞK İLE KOŞAN YORULMAZ

Gençlerin öncelikle yabancı dili mutlaka öğrenmeleri gerekiyor şeklinde sözlerine devam eden Semih Pala; “İnsanlar yabancı dil bilmediğinde yurt dışında bir şey anlayamaz, anlatamaz. Gençliğimiz boşluktaki zamanlarını dil öğrenerek değerlendirebilirler. Yabancı dile önem vermenin haricinde ülke ve millet için durmadan proje üretip ARGE çalışmaları yapmalıdırlar.

Sporla uğraşmalı, yürümeli ve bol bol koşmalılar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi aşk ile koşan yorulmaz.  Ülkenin altyapı – üstyapı gibi konularında ve birçok alanda görüyorsunuz ülkemiz nereden nereye geldi. Ülkemiz çağ atladı, Ankara İstanbul arası hızlı tren ve Sivas – Erzurum YHT çalışmaları da bilindiği üzere devam etmektedir. Bizler bu sayede zamanın kıymetini de anlamış olduk. Bunu yapan, başaran herkesten Allah Razı olsun” dedi.  

HEDEFİMİZ 2053 - 2073 YILIDIR

Semih Pala; “Bu kutlu davada diğer aday adaylarına diyeceğim tek şey hangisi hayırlısı ise o olsun. Kim taş üstüne, taş koyacaksa o aday olsun. Bu kutlu bir yarıştır; kim yatırım ve hizmet edecekse o desteklenmelidir. Diyelim ki olmadı aday gösterilemedik, bu aşkı tabi ki bırakmayacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan günlerdir yorulmadan il il geziyor. Seçilemedik nasip değil demeyeceğiz yola devam edeceğiz. Liderimizin de dediği gibi son sözüm “DURMAK YOK YOLA DEVAM”.  Meclise girmek nasip olursa Türkiye yüzyılının inşasında bu kutlu yolda beraber yürürüz. Hedefimiz 2053 - 2073 tür. Hayırlı Ramazanlar” şeklinde sözlerini noktaladı.