Kendi alanında birçok başarılı işe imza atan Kurucu Sahibi Gamze Nilay Gürbüz Genç Girişimci oğlu Utku Arda Inan'ın Birlikte yol aldığı ARYA GÜZELLİK SOLARYUM 'um açılış kokteyli  Büyükesat’ta  ki adresinde yapıldı...

Kurucu Sahibi Gamze Nilay Gürbüz Genç Girişimci oğlu Utku Arda Inan'ın Birlikte yol aldığı
ARYA GÜZELLİK SOLARYUM 'um açılış kokteyli bando takımı eşliğinde yapıldı...

Açılışa gelen bayanlar müzikler ile dans ederken bandonun icra ettiği bazı parçalarda da halaylar çekildi. Açılış günü eğlence işyerinden sokağa taşarak görsel bir şölen oluşturdu.

Faaliyetlerine 100. Yıl mahallesi Bağlar caddesi İntok Apartmanı 234/5’te başlayan Arya Güzellik ve Solaryum’un açılışı oldukça renkli geçti.

MESTURE ELESTEKİN

Açılışa AK Parti Çankaya İlçe başkanı Mustafa Akgül ve beraberinde kadın kolları başkanı olmak üzere işyeri sahiplerinin müşterileri ile eşi dostu katıldılar.

BEYHAN KIRIKKALE

Açılış’ta kurdele kesimi öncesi bölge halkının hizmete sundukları cazibe merkezini güzel bulduğunu belirten AK Parti Çankaya İlçe başkanı Mustafa Akgül; “Gamze Nilay Gürbüz ve Kalıcı makyaj uzmanı Yasemin Güney ile çalışma arkadaşlarına bol kazançlar dilerim.

Hayırlı uğurlu olsun,  İnşallah güzel anılarınız olur burada şeklinde konuştu.

YASEMİN GÜNEY

Açılışın ardında işyerinde yapılan ikramlardan sonra hayırlı olsun dilekleri ile büyük pasta kesildi.

Açılış töreninde basın mensuplarına  hitaben kısa bir konuşma yapan ve amaçlarını anlatan Gamze Nilay Gürbüz “Güzellik Salonumuz, bu sektörde oluşan ‘bakımlı olmak, çok maliyet gerektirir’ önyargılarını da kırmak için kurulmuştur.

 

NUR ERGÜN

Son teknolojiden asla ödün vermeden, bakımı ve güzelliği uzman personellerimizle, her gelirden insanın faydalanabileceği fiyatlarla sunacağız” dedi.

SERAP TURGUT

Kalıcı makyajda Yasemin Güney ise; Gelir grubu gözetmeksizin tüm kadınlar için kurulan Arya Güzellik ve Solaryum salonu kapılarını açarak müşterilerine merhaba dedi.  

GAMZE HANIM

Arya  ‘ücret’ değil, ‘memnuniyet’ politikasıyla tüm kadınları ‘güzelliğe’ davet ediyoruz diyerek açıklamada bulundu.

ULAŞILABİLİR FİYATLARA SON TEKNOLOJİ

Gamze Nilay Gürbüz ve Kalıcı makyajda Yasemin Güney İşyerindeki faaliyetlerini anlatarak; “Salonumuzda Lazer Epilasyon, cilt Bakımı,  Protez tırnak, manikür, pedikür alanlarında hizmet vereceğiz.

Her bir uygulama için ulaşılabilir fiyatlarla profesyonel hizmet sunuyoruz. Bu özel günümüzde yanımızda olan iş insanları ve dostlarımıza teşekkürü borç biliyoruz” şeklinde konuştular.

İşyeri katında akşam saatlerine kadar süren eğlencenin sonunda açılış toplu aile fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.