Astrodent Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği görkemli bir törenle açıldı...

 Başkent Postası Medya grubuna açıklamalarda bulunan  Astrodent  Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi sahibi Necmettin Yeta ve eşi Duygu hanım açılış öncesi kliniğe gelen konukları kapıda karşılayarak büyük bir misafirperverlik örneği gösterdiler.

 HABER: Cansel Yıldız 

Geniş bekleme ve dinleme yeri olan ferah bir ortamda  bazı konuklar keman, flüt ve viyononsel eşliğinde kalsik müzik dinlerken, diğer konuklarda açılış kokteyli yapılan teras’ta manzara eşliğinde içeceklerini yudumladılar.

 

Daha sonra Necmettin Yeta Astrodent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde  yaptıkları hizmetleri anlatarak Ağız ve Diş sağlığı kliniği olarak genç dinamik ve uzman kadromuzla ağız ve diş sağlığının her branşın da hizmet verecek biçimde donannıma sahibiz dedi. En yeni teknoloji, tıbbi techizat, fiziki şartlar ve modern donanımı ile hastalarına kusursuz hizmet verebilecek teknik yapısınınında olduğunu belirten Necmettin Yeta; “Astrodent Bir Başarı Hikayesi diyebiliriz,  aslında ben 11 yıldır bu sektörde hizmet vermekteyim.   Çıraklık, ustalık derken burası da profesörlük oldu diye düşünüyorum. Yaklaşık 8 aylık emeğin sonucu böyle bir klinik inşa ettik. Bizim bu ikinci  Kliniğimiz ve  diş hekimliğinde 7+1 yani 8 alan bulunmaktadır bunların hepside Astrodent bünyesinde vardır.  02 den 77 yaşa kadar her diş alanında her türlü hizmeti vermekteyiz. İmplant, kaplama, çürük tedavi Yani diş ile aklınıza gelecek her türlü tedaviyi uygulamaktayız” dedi.

Açılış için oğlu ve eşi ile pastadaki mumları söndüren Necmettin Yeta’ya misafirler hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Astrodent Çocuk, yaşlı ve  müdahalesi zor hasta gruplarına da kolayca hizmet verebilecek yeterlilikte. Bunun yanı sıra ağız ve diş müdahalesi korkusu olan hasta gruplarına yönelik tedavide konfor ve rahatlığı en üst seviyede tutma yeteneğine de sahip. Kurumsal olarak benimsenmiş güler yüzlü sevecen idare anlayışıyla disiplinli kalite hizmet politikasıyla gelişen teknolojiyi takip ederek hastalarına en iyi en kaliteli tedavi hizmetini verebilmek kliniğin yegane amacı...

Kliniğin açılışına gelen bir çok çiçekte ve tebrik çelenkleri gözlerden kaçmadı.  Necmettin Yeta ve eşi Duygu Hanım’ın kliniğine bol kazanç dileyen misafirlerden bazıları verdikleri röportajda Astrodent ağız ve diş sağlığı polikliniği Necmettin bu günlere gelmesi gurur kaynağı kutluyoruz. Mekan olarak çok güzel bir yer sağlıklı dişlerimi göstermek için severek geleceğim bir klinik.  İyi düşünülmüş bir açılış organizasyonu. Açılış son derece neşeli, canlı ve hareketli geçiyor. Güzel ve başarılı bir klinik şeklinde duygularını dile getirdiler.

Çiftin bazı Diş hekimii arkadaşları bile Necmettin ve Duygu Yeta’nın  işlerini başarı ile takip ettiklerini belirterek. bol şans ve başarılar dilediler.

Aslen Kosovalı olan Necmettin Yeta 2004 yılında üniceversite için Türkiye’ye gelmiş. Üniversite bitti uzmanlık derken Ankara’ya  yerleşmeye karar veriyor. Lisansımı Ege üniversitesinde doktorasını Ankara üniversitesinde bitirerek hizmet vermeye devam etmiş. 37 yaşında bir oğlu ve eşi ile mutlu bir hayat sürdürmekte.