15 yılı aşkın tecrübe ile “BonitaHairClinic” Saç Ekim Merkezi

Saç Ekimi uygulamaları, gelişen teknolojilerle birlikte günümüzde daha yaygın, çeşitli ve erişilebilir durumda; ancak bu işlemlerin bir operasyon olduğunu da asla unutmamak gerekiyor. Bu neden ile işlem yaptırırken oldukça titiz ve seçici davranmak olmazsa olmaz.. İşte tam bu evrede devreye kalite, güven, tecrübe ve uluslararası sağlık standartları giriyor.

“BonitaHairClinic” hem Türkiye hem de Türkiye dışında tüm Dünyada saç ekim uygulamaları ile adını duyurdu. 10 bini aşkın operasyon tecrübesi ile yoluna başarıyla devam eden “BonitaHairClinic” Avrupalıların da ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Vedat Aktepe: “Sağlık Turizmi ile Ülke Ekonomisine Katkı Sağlıyoruz”

“BonitaHairClinic”e bu başarıyı kazandıran markanın kurucusu, genç girişimci Vedat Aktepe başarının en büyük sırrının güven duygusu olduğunu belirtiyor.

Aktepe, aynı zamanda alanında uzman ve medikal eğitim almış ekip ile çalışmanın oldukça önemli olduğunu söylüyor.

Başarılı bir yönetici ve iş adamı olmanın temelinde karşılıklı güvenin yattığını belirten Vedat Aktepe, Uluslarası Sağlık Turizmi ile de ülke ekonomisine katkı sağlıyor.

Bitlis, İstanbul ve Belçika şubelerine çok yakında yeni yerlerde ,yeni şubelerin ekleneceğini açıklayan Aktepe,yolun daha başında olduğunu “BonitaHairClinic” adının başarı ile özdeşleşeceğini ve tam anlamıyla Dünyaya açılacağını belirtiyor.

Genç girişimci Aktepe, birlikte çalıştığı uzman kadronun Dünya standartlarında eğitim aldığını özellikle belirtiyor.

 Avrupalıların Tercihi “BonitaHairClinic”

Türkiye’deki  başarısınıAvrupaya taşıyarak markayı taçlandıran

“BonitaHairClinic” artık Avrupalılarında ilk tercihleri arasında…

Belçika’daki şubesi ile binlerce Avrupalıya hizmet veren

“BonitaHairClinic” şimdiden gözünü diğer ülkelere dikti.

Çıtayı her zaman bir adım daha ileriye taşıyan “BonitaHairClinic” önümüzdeki günlerde yeni şubeleri ile de hizmet vermeye devam edecek.