Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile bir araya geldi.

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

“Gençler Tarım Akademisi İle Buluşuyor” programı için Konya’ya gelen Bakan Kirişci’nin Konya Büyükşehir Belediyesi ziyaretine; Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekilleri Ahmet Sorgun, Orhan Erdem, Halil Etyemez, Selman Özboyacı, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan ve oda başkanları da katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altay, Türkiye’de tarımın kalkınmasının Konya’daki üretim gücünün yükselmesiyle doğru orantılı olduğunu belirterek Büyükşehir Belediyesi olarak Konyalı çiftçinin ve üreticinin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci de ülke tarımının kalkınmasında Konya’nın çok önemli bir misyonu olduğunu ve Konya Büyükşehir Belediyesi’nin de bu misyona büyük katkı verdiğini ifade ederek emeklerinden dolayı Başkan Altay’a teşekkür etti.