Balık Ayhan’dan Kibariye’ye kötü haber!

Özel Röportaj - Balık Ayhan lakabı ile ün yapan usta müzisyen ve şarkıcı Ayhan Küçükboyacı, yeni şarkısı ile sevenlerine sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Balık Ayhan, OnurAkayMedya Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Barış Durak’a konuştu.

90’lı yıllarda yaptığı albümlerle ün yapan Balık Ayhan lakaplı usta müzisyen ve şarkıcı Ayhan Küçükboyacı, “Biz Romanız” isimli iddialı şarkısı ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

KİBARİYE’NİN BÜYÜK VEFASIZLIĞI!

“Biz Romanız”, ünlü şarkıcı Kibariye ile özdeşleşen “İlle de Roman Olsun” isimli ünlü şarkının bestecisi Naci Göçen tarafından bestelendi. Göçen’in Kibariye’nin vefasızlığı hakkında Balık Ayhan’a yaptığı açıklamalar ise dikkat çekti. Kibariye’nin vefasızlığını dile getiren Naci Göçen, Kibariye tarafından “İlle de Roman Olsun” şarkısı her yorumlandığında, adının anılmamasından dert yandı. Göçen’in bu nedenle yeni bestesini Balık Ayhan'a verdiği ortaya çıktı.

KİBARİYE BU ŞARKIYA FENA BOZULACAK!

Kibariye'nin “İlle de Roman Olsun” şarkısına, "Biz Romanız" isimli rakip bir şarkı ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Balık Ayhan, OnurAkayMedya'dan Mustafa Barış Durak’a konuştu.

Balık Ayhan Kibariye’nin vefasızlığı ile ilgili olayı şu sözlerle anlattı:
"Roman kültürünün aşağı seviyelere çekilmesine her zaman karşıydık. Genç kardeşlerimiz çok yetenekliler. Fakat kültür olarak, şarkı sözleri olarak Roman müziği çok aşağı seviyelere indi. Yıllardır Roman kültürümüzü üst seviyelere çıkarma çabasındayız. Özellikle 9/8'lik şarkılarda bunun savaşını yıllarca verdik. ‘Biz Romanız hem çalar, hem oynarız’, ‘İlle de Roman Olsun’ şarkısının bestekârı kanun üstadı Naci Göçen'e aittir. Göçen, bu şarkıyı Kibariye’ye vermiyorum. Sen okuyacaksın. Nedeni benden hiç bahsetmedi. Sen her fırsatta beni dile getirdin."

Balık Ayhan, şarkıya çok güzel bir klip çektiklerini ve kısa süre içinde müzikseverlerle buluşacağını da dile getirdi. Şarkının klip yönetmeliğini ise Veysi Akkaya üstlendi.