Başkan Ercan Çimen Deprem Bölgesinden Önemli Mesajlar Verdi

Asrın felaketinde evlerini kaybeden depremzedeler için Kocaeli'deki bir dairesini bağışlayan ve yapılan çalışmalara dair geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Ercan Çimen:
"Depremin yaralarını hep birlikte saracağız mesajın" dedi. Başkan Çimen ; bir sonraki gün ise depremden en çok etkilenen illerden Adıyaman'da önemli ziyaretlerde bulundu.

 

Ziyaretlere ilişkin olarak ise resmi sosyal medya hesaplarından depremzedelere yönelik yapılan çalışmaları paylaştı.

***#Adıyaman’dayız…
Depremin ardından Adıyaman’daki arama kurtarma çalışmalarında görev alan ve cansiperane bir gayret gösteren ekiplerimizi ziyaret ettik. Ekiplerimizi ortaya koydukları üstün gayretlerinden ötürü kutluyorum.

***Prefabrik ev yapan yaraları sarmak için gece güzdüz demeden çalışan emektar hemşehrilerimizleyiz.
Göstermiş oldukları yoğun çabadan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

***Yaşadığımız afetin acılarını dindirmeye, yavrularımızın yüzlerini güldürmeye çalışıyoruz. Bir gün değil her gün sizin için..


***Gümüşhane’mizin fedakar AFAD ekiplerini ziyaret ettik. Tüm depremzede kardeşlerimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.


***Adıyaman Afet Koordinasyon Merkezi'nde; AK Parti Yerel Yönetimler Başkanımız Mehmet Özhaseki Başkanlığında, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu, Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir, Tanıtım ve Medya Başkanımız Hamza Dağ, Denizli Milletvekilimiz Cahit Özkan ve Belediye Başkanlarımızın katılımıyla istişarelerde bulunduk.

***Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişçi’nin başkanlığında koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik.
Devletimizin tüm imkanlarıyla yüzyılın felaketinin izlerini kısa zamanda sileceğiz.


***#Adıyaman’dayız…
Adıyaman Belediye Başkanımız Süleyman Kılınç’ı ziyaret ederek derin üzüntülerimizi paylaştık. Acımız büyük, hepimizi derinden sarsan bu felaketi dayanışma ile aşacağız. Rabbim ülkemizi, milletimizi muvaffak eylesin.