Sağlık ve güzellik danışmanı Ahu Karaduman, Bodrum’da “Yaza Merhaba” partisi düzenledi.

Bodrum Yalıkavak’taki şubesinde “Yaza Merhaba” partisini Melike Öcalan sunuculuğu, Merve İpek Öztürk moderatörlüğü ile düzenleyen Karaduman, hem Bodrum şubesinin 1’inci yılını, hem de yeni yaşını dostlarıyla birlikte kutladı.


Ünlü astroloji danışmanı Hande Kazanova ve Asrroloji eğitmeni Öner Döşer sohbeti ve Bay J nin esprili sohbeti ile taçlandı. Amerika’nın ünlü dermokozmetik markası SkinCeuticals “Antioksidan Otoritesi”sohbeti ve misafirlere yapılan cilt analizi ile davete renk kattı. “Yeni Markası Büyük Beğeni Aldı”


Sağlıklı yaşam merkezi olarak hizmet veren Ahu Karaduman, ayrıca bu yaz 'Fit Balance' markası olarak hayata geçirdiği detox içeriklerini de ilk kez misafirlerinin beğenisi sundu.


Davete, Belediye Başkan Yardımcısı İlknur Ülküm Seferoğlu başta olmak üzere, Esra-Pelin Öztürk, Aslı Hünel, Gül Dürüst, Hande Kazanova, Meral Kosif, Kadriye-Güven Olgar, Özlem Mekik, Akasya Türkmen, Berrin Ak, Ebru Çarıkçılar, Esra Oktay, Ebru Beyzadeoğlu, Gül Ergi, Aysel Akçay, Nesrin-Hamit Tecer, Sebile Ölmez, Tulin İçgören, Hayriye Öztüzün, Merve İpek Öztürk, Ceren Saatçioğlu, Nil Ünal, Pelin Baykal Akgün, Pınar Yaranır, Sinem Aydın, Öner - Gaye Döşer, Jerfi Benvenisye, Duygu Şen, Alegra Levi, Selma-Osman Çoban, Hande Can - Orkun Olgar, Asya Başol, İffet Erguvan ve Melike Öcalan gibi magazin ve cemiyet dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Öte yandan, Bodrum’da 12 ay hizmet vermeye devam edecek olan Ahu Karaduman Sağlıklı Yaşam Merkezi, bu sene Bodrum Yalıkavak kliniğine Podoloji, cihazlar eşliğinde klinikte ve evde yara bakımı ve zengin IV tedavisi menüsü İle yaza damgasını vuracak.