Mamak Belediyesi, deprem bölgesinden Ankara’ya gelen ailelere maddi ve manevi olarak rehberlik etmeye devam ediyor.

 Üreğil Millet Bahçesi’nin hafta sonu önemli misafirleri vardı. Deprem illerinden Ankara’ya gelen depremzede çocuklar ve aileleri için Üreğil Millet Bahçesi’nde moral programı düzenlendi.

 İkram alanlarında yemeklerini yiyen çocuklar, kurulan oyun alanlarında eğlenceli vakit geçirdi. AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin de katıldığı etkinlikte miniklerin sevinci ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

 Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de çocuklara oyunlarında eşlik etti. Minikler, Başkan Amcaları ile masa tenisinde karşı karşıya geldi… Kıyasıya geçen mücadelede gülen taraf yine çocuklar oldu.

 “Yüzlerini güldürebilmek istedik”

 Depremzede aileler, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’ye düzenlenen moral programı için teşekkür etti. “Yaralarımızı birlikte saracağız“ diyen Başkan Murat Köse, 

“Çocuklarımızdaki Deprem travmasını azaltmak için, yeni güzel ve mutlu hatıralar oluşturmak çok önemli. Çocukları deprem gündeminden biraz da olsa uzaklaştırmak, yaşadıklarını unutturmak, yüzlerini güldürebilmek, onlara moral olmak istedik. Ne de olsa hayat, bir tutam mutluluğu yakalamaktır, ezeli ve ebedi mutluluğu” dedi.