“CRYPTO LOUNGE ” Kahvaltı – Nargile ve Oyun salonu One Tower AVM’de gün boyu süren bir etkinlikle muhteşem bir açılış gerçekleştirdi.

UMUT BALPETEK

CRYPTO LOUNGE’nin açılışına iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.  Ankara ve İstanbul cemiyet hayatının renkli simaları da açılışa iştirak ederek mekân sahibi Umut Balpetek’e hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

 

FİLİZ EROL

250 kişi kapasiteli CRYPTO LOUNGE ’nin haftanın 7 günü hizmet vereceğini belirten Umut Balpetek; “Kahvaltı verdiğimiz mekânımızda ayrıca dünya mutfağından bir çok lezzeti de bulacaksınız. Bunun yanı sıra Oyun salonumuz ve bol çeşitli nargilelerimiz de mevcuttur. Bazı günler DJ eşliğinde müzikler yapılacak ve sizleri 80 ve 90’lı yılların müzikleri ile ağırlayacağız. Bu gün açılışa özel Ankara’nın en ünlü DJ’lerinden biri olan DJ Mari bize bir program yaptı. Kabinde çaldığı parçalar ile gelen misafirlerimizin hoşça vakit geçirmelerini sağladı. Ayrıca Handem Organizasyon’da yer alan dansçılar gün boyu harikulade bir şov gerçekleştirdiler. Bu mekanımız Etçi Umut içerisinde yer alan, ama farklı bir girişi de bulunan konsept. Etçi Umut ve LOUNGE birlikte kombinlenerek beş yüz kişilik kapasitesi ile gün boyu hizmet vermeye devam edecek. Bu konsepti aynı zamanda yurt dışına taşımayı da düşünüyoruz” dedi.

 

MELİS ARAS

UMUT BALPETEK KONUKLARI İLE BİREBİR İLGİLENDİ…

İş ve sanat camiasından cemiyet hayatına kadar birçok tanımış simanın katıldığı açılışta Umut Balpetek gelen konukları ile tek tek ilgilenerek büyük bir misafirperverlik örneği sergiledi.

 

Çok yakın zamanda Dubai ve Kazakistan’da da Etçi Umut ve CRYPTO LOUNGE konseptini hayata geçireceğini belirten Umut Balpetek, misafirlerimizi bekliyoruz her zaman kapımız sizlere açık şeklinde sözlerini noktaladı.

 

ETÇİ UMUT İLK’LERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR…

Ankara denildiğinde akla gelen ilk mekanlar arasında yer alan Etçi Umut, ünlü isimlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor.

 

GÜLŞİRİN AYDEMİR

Etçi Umut, modern çizgileri ve geniş menü seçenekleriyle 7’den 70’e herkesin tercihi olmaya devam ederken, şimdide mekânlarına CRYPTO LOUNGE isimli Kahvaltı – Nargile ve Oyun salonunu ekleyerek yine bir ilk’e imza attı.

 

Mekanın açılışına özel Ankara’nın en ünlü DJ’lerinden biri olan Mari özel bir program yaptı…

 

GÖKÇEN AYDIN

Etçi Umut, One Tower AVM’de 2019 Mayıs Ayında  İş ve siyaset dünyasının birçok ismin katıldığı törende, açılışını gerçekleştirmişti.  TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek ile eski bakanlar Abdülkadir Aksu ve Mehdi Eker kurdeleyi beraberce kesmişlerdi.

 

ELİF BAYHAN

CRYPTO LOUNGE Adres: ONE TOWER, Oran Mahallesi Kudüs Caddesi No: 6/1 İç Kapı No: 48

 

SENEM YILMAZEL

 

BÜLENT MERT

 

 

DJ MARİ

 

Handem Organizasyon’da yer alan dansçılar gün boyu harikulade bir şov gerçekleştirdiler…