Pursaklar Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Pursaklar’a gelen çocuklara gönüllü ekiplerle birlikte çeşitli oyunlarla moral verdi.

 Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremin ardından bölgeye bütün imkânlarını seferber eden Pursaklar Belediyesi, afet bölgelerinde ilçeye gelen vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor.

Tebessüm Çarşısı ile depremzede ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Pursaklar Belediyesi, deprem bölgesinden gelen çocukların yüzlerini güldürmek için çeşitli oyunlar düzenleyerek yüzlerini güldürüyor.

Pursaklar Yaşam Merkezine gelen depremzede ailelerle tek tek görüşen Başkan Ertuğrul Çetin, ailelerini bekleyen çocukların gönüllerini hoş etmek için çeşitli oyunlar düzenlediklerini ifade etti.

‘‘Hem gönüllülerimiz hem de personelimiz, çok nazik ve titiz davranarak, misafirlerimizin ihtiyaçlarını karşılıyor’’

Asrın felaketinin ardından Pursaklar’a gelen depremzede vatandaşların hepsi ile özel ilgilendiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Deprem mağduriyeti ile ilçemizde misafir ettiğimiz ailelerimizin acil ihtiyaçlarını karşılarken, bir yandan da anne babalarını bekleyen, minik depremzedelerimizi, ablaları azıcık da olsa mutlu etmeye çalışıyor. Hem gönüllülerimiz hem de personelimiz, çok nazik ve titiz davranarak, misafirlerimizin ihtiyaçlarını karşılıyor. Küçüğünde büyüğüne depremzede kardeşlerimiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz’’ dedi.