Dilan Polat için " serbest bırakılmalı mı " anketi

Sosyal medya paylaşımları ve lüks yaşantılarıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat için bu kez anket başlattılar. "Resmi belgede sahtecilik, "Suç islemek amacıyla örgüt kurmak", "Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerini aklama" ve "Vergi usul kanununu uygulamama" suçlarından tutuklanan Dilan Polat için " Dilan Polat serbest bırakılmalı mı" anketine yoğun katılım oldu.

 

DurakMedya'da yer alan habere göre cezaevinde olan ünlü fenomen Dilan Polat gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Haklarındaki suçlamalar nedeniyle eşi Engin Polat, kızkardeşi Sıla Doğu ile birlikte tutuklanıp cezaevine konulan Dilan Polat için anket düzenlendi. Dilan Polat'ın sosyal medya hesabından paylaşılan " Dilan Polat serbest bırakılmalı mı" anketi büyük ilgi gördü. Ankete katılanların büyük bölümü " Evet serbest kalmalı " diyerek ünlü fenomenin özgürlüğünü kavuşması gerektiğini ifade ettiler.

 

 

Kayınvalidesi " zulüm " demişti

Sosyal medya hesabından çay toplarken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan ünlü femomenin kayınvalidesi Şükran Polat, “Bu zulmü bize yaşatanlar, sizlere oy veren ellerimiz kırılaydı!” ifadelerini kullanmıştı.