AYLA TOKMAK / SON İNTERNET HABER

 

Dilek Taşı, 25 Ekim Çarşamba gününden itibaren her çarşamba akşamı seyircisi ile buluşacak. Dilek Taşı, duygu yüklü yeni bölümü ile 25 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de

Dilek Taşı hikayesi nedir?Dilek Taşı dizisi, 1980'li yıllarda geçen bir dram dizisidir. Dizi, idam cezasıyla yargılanan Mustafa'nın eşi öldüğü için Çocuk Esirgeme Kurumu'na verilen kızı Cemre'yi Rona ailesi evlatlık olarak vermesini konu alıyor. Dizinin hikâyesi 1987 yılıyla başlıyor. Aras Rona ve Rüçhan Rona oldukça varlıklı bir ailedir.

Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor, kaç yılını anlatıyor? Dilek Taşı konusu, hikayesi ve oyuncuları!

DİLEK TAŞI DİZİSİNİN KONUSU

Dilek Taşı, 1980’li yılların İstanbul’unda geçen bir dram hikayesini konu alıyor. 1987 yılında başlayan hikayede yer alan Aras Rona ve Rüçhan Rona, oldukça varlıklı bir ailenin üyeleridir. Figen Kutlu, ailesiyle birlikte Rona ailesinin malikanesinde yaşamaktadır. İdam cezasıyla yargılanan Mustafa'nın eşi öldüğü için Çocuk Esirgeme Kurumu'na verilen kızı Cemre'yi Rona ailesi evlatlık olarak kabul etmek zorunda kalır.

Dilek Taşı dizisinin oyuncuları kimler? İşte Dilek Taşı dizisinin konusu
Dönem dizisi Dilek Taşı, izleyici karşısına çıktı. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizi kadrosu ve konusuyla sosyal medyaya da konu oldu. Peki, Dilek Taşı dizisinin oyuncuları kimler?

DİLEK TAŞI OYUNCULARI

Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ise Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyo