Yalıkavak Marina’da açtığı pop-up satış noktasıyla perakende alanındaki büyümesine devam eden Dyson, Bodrum’daki ilk satış noktasının açılışını, Elle Dergisi iş birliği ile düzenlediği etkinlikle kutladı.
Global teknoloji şirketi Dyson, Bodrum’daki kullanıcılarına en iyi hizmeti sunabilmek için ilk pop-up satış noktasını Yalıkavak Marina’da açtı. Dyson, bu yeni açılışla birlikte Türkiye’deki direkt satış noktası sayısını 20’ye çıkardı.
Bodrum’daki ilk pop-up satış noktasının açılışını, Elle Dergisi’nin iş birliğiyle gerçekleşen keyifli bir etkinlikle kutlayan Dyson, güzellik ve moda dünyasını bir araya getirdi. Yalıkavak Marina’da bulunan pop-up satış noktasını ziyaret eden ve ürünleri deneyimleyen konuklar, daha sonra tekneyle açılarak Dyson’ın yeni pop-up store açılışını eğlenceli bir tekne partisiyle kutladı. Tekne partisine; Aybüke Pusat, Didem Soydan, Nilay Cafer, Nur Bilen Yavuzer, Ahmet Çoban, Cansu Akın gibi pek çok ünlü isim ve influencer katıldı.
Bodrum’da uygulamalı alışveriş deneyimi
Dyson teknolojisinin, Dyson uzmanlarıyla deneyimlenmesi ve anlatılmasıyla doğru bir şekilde tüketicilere aktarıldığına inanan marka, Yalıkavak Marina’daki pop-up satış noktasıyla ziyaretçilere uygulamalı bir alışveriş deneyimi sunmaya odaklanıyor.
Dyson satış noktasında kullanıcılara keyifli bir alışveriş deneyimi sunulurken, ziyaretçiler uzmanlar tarafından karşılanarak diledikleri ürünü deneyimleyebiliyor ve en son teknolojiler hakkında detaylı bilgi alabiliyor.
Dyson Hakkında
Dyson, İngiltere, Malezya, Singapur ve Filipinler'de mühendislik ve test operasyonları bulunan küresel bir teknoloji şirketidir. Dyson, 6.000'i mühendis ve bilim insanı da dahil olmak üzere dünya çapında 14.000'den fazla kişiyi istihdam etmektedir.
Dyson’ın araştırma programı şu anda ABD, Japonya, Çin, Filipinler, İngiltere, Singapur ve Malezya’yı kapsıyor. İngiltere’de, restore edilen İkinci Dünya Savaşı Hullavington hava sahası, Dyson’ın ikinci İngiltere Teknoloji Kampüsüne dönüştürüldü. Dyson'ın Hullavington'daki 750 dönümlük kampüsünün yanı sıra, Malmesbury'deki 75 dönümlük Teknoloji Kampüsü, 2019'da milyonlarca poundluk bir yenileme programını tamamladı.
Dyson, Kasım 2020'de 2025 yılına kadar ürün portföyünü ikiye katlayacağını ve tamamen yeni alanlara yatırım yapacağını duyurdu. Şirket, önümüzdeki beş yıl içinde yeni teknolojilere ve yeni ürünlere 2,75 milyar sterlinlik yatırım planını açıkladı. Yatırımlar, Singapur, Birleşik Krallık ve Filipinler'e odaklanarak, yazılım, makine öğrenimi ve robotik gibi alanlarda ek mühendis ve bilim insanı işe alma planlarıyla desteklenecek.
Dyson'ın Birleşik Krallık, Wiltshire, Malmesbury'deki kampüsü, Eylül 2017'de açılan Dyson Mühendislik ve Teknoloji Enstitüsü'ne ev sahipliği yapmaktadır ve 2020'de Yeni Dereceli Ödül Yetkileri verilen ilk eğitim sağlayıcısı oldu. Dyson, kendi Enstitüsü'ne bugüne kadar 31,5 milyon poundluk yatırım yaptı. Dyson Enstitüsü'nün Lisans Mühendisleri ücretsiz bir öğrenim görüyor ve tam maaş alıyor. Öğrenciler Dyson’ın İngiltere Kampüsü’nde derslerinin yanı sıra, küresel mühendislik, araştırma ve teknoloji ekiplerinde yer alan uzmanlarıyla birlikte gerçek projeler üzerine çalışıyor, ilk günden itibaren tüm dünyada yaşamı iyileştirmek için yeni teknolojiler geliştirilmesine katkıda bulunuyorlar. Bu, bir işten ve bir dereceden daha fazlası ve amaç Dyson’a bağlı olmamalarına rağmen, mezun olduktan sonra içlerindeki arzunun kalıcı olmasını sağlayabilmek.
James Dyson Vakfı, okula yeni başlayan çocuklardan üniversite öğrencilerine ve mezunlara kadar, gençlere mühendislik konusunda ilham vermek için uluslararası düzeyde çalışır. James Dyson Ödülü, James Dyson Vakfı'nın yeni nesil tasarım mühendislerini destekleyen, teşvik eden ve ilham veren uluslararası tasarım yarışmasıdır.