Ankara Karum AVM'de gerçekleşen programda Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz, Cansel Yıldız ve Ezgi Acar’ın sorularını yanıtladı.

Genel Başkan, Ezgi Acar’ın Emanullah Gündüz kimdir sorusunu: "İnsanın kendisi ile ilgili konuşması biraz zor. Ancak başka birinin gözü ile Emanullah GÜNDÜZ'ü nasıl gördüğümü kısaca söyleyebilirim. Emanullah GÜNDÜZ oldukça sabırlı, çalışmayı üretmeyi, konuşmayı, okumayı, insanlarla olmayı, yeni insanlar tanımayı, insanları mutlu etmeyi, öğrenmeyi sever ve en önemlisi sevmeyi sever" şeklinde cevapladı.

"HAYAL KURMAM DÜŞÜNDÜĞÜM ŞEYİ HEMEN HAYATA GEÇİRİRİM"

Gündüz  Cansel Yıldız’ın kendinizde en enteresan bulduğunuz özelliğiniz nedir sorusuna yanıt olarak, "Ben yaratılış itibariyle farklı ve garip denilecek özelliklerle yaratılmışım. Bu soruya cevap vermek insanın kendisini çok iyi tanımasıyla olur. Ben kendimi tanıyan ve ne istediğimi bilen biriyim. Çok çalışkan, az uyuyan, çok fedakar, sevgi, şefkat ve merhamet dolu biriyim. Genel olarak hayata karşı fazla cesur olduğumu rahatlıkla söyleyebilirim.  Uzun süre  düşünmem çok hızlı düşünürüm, hızlı karar veririm ve çok hayal etmem düşündüğüm şeyi hemen hayata geçiririm. En belirgin özelliğim başkası gibi sadece hayal kurmak değil hayal kurup hızlı karar veririm ve onu yaşarım, hayata geçiririm. Hayat, uzun düşünmek için kısa ve korkak olmak için de uzun değil. Cesur olup çok yaşamak, hızlı yaşamak lazım" dedi.

Programın detaylarına linkten ulaşabilirsiniz: https://youtu.be/c5VYKVodDmM