Emirates'in Türkiye’den ve Türkiye’ye seyahat eden Premium yolcuları, artık Business veya First Class'ta uçmanın birçok avantajının yanı sıra, havayolunun birinci sınıf Özel Şoförlü transfer hizmeti ayrıcalığından da yararlanabiliyorlar.

 En yüksek önceliği tüm yolcularının ve sürücülerin güvenlik ile sağlıkları olan Emirates’in özel şoförlü transfer hizmetinde kullanılan araçlar her şoförün görevinin başlangıcından önce tamamen temizlenip dezenfekte edilirken; her yolculuk sonrasında ise araçların içi sterilize edilmektedir. Dünyanın dört bir yanındaki şoförler, her ülkede uygulanan güvenlik düzenlemelerini takip etmektedirler.

 Dünyanın dört bir yanında Özel Şoförlü transfer hizmeti

 Size, 70’i aşkın şehirde kolaylık sağlayacak Özel Şoförlü transfer hizmeti için rezervasyon yapabilirsiniz. Emirates, her şehirde sizi, dilediğiniz zaman ekstra ücret karşılığında uzatabileceğiniz belirli bir mesafeye götürecek olan yüksek standartlarda araçları ve bilgili şoförleri olan iş ortaklarıyla çalışmaktadır. Özel Şoförlü transfer hizmetimizin sunulduğu yerleri görmek için linkteki haritayı kullanabilirsiniz.

First veya Business Class'ta seyahat eden yolcular, Özel Şoförlü transfer hizmeti için Emirates App veya emirates.com sitesinde yer alan Rezervasyonunuzu Yönetin sekmesinden ve ayrıca ilgili seyahat acentelerinden rezervasyon yapabilirler.

Kural ve koşullar için aşağıda yer alan adresi ziyaret edebilirsiniz: https://www. emirates.com/tr/turkish/ experience/chauffeur-drive/ terms-and-conditions/

 

Emirates Hakkında: 

Emirates, dünyayı global merkezi olan Dubai aracılığıyla birbirine bağlayan, dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden biridir. Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Modern, verimli ve rahat uçaklarıyla 1987 yılından beri Türkiye’deki yolcularını Dubai üzerinden dünyaya bağlıyor. Emirates, ikonik çift katlı süperjumbo Airbus A380 ve Boeing 777 - 300ER uçakları ile İstanbul Havalimanı’ndan haftada toplam 21 sefer gerçekleştiriyor.