Devletimizin başlattığı EvimYuvanOlsun kampanyası çerçevesinde Dalaman'da Muslular Ailesi5 evini,  AK Parti geçmiş dönem Dalaman İlçe Başkanımız Mehmet Orhan16 dairesini,  İşadamı Hasan Çavuşoğluda  otelini depremzedelere açtı.

Depremzede kardeşlerimize evlerini, otelini açan değerli hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

İmkanları el veren tüm hemşerilerimizi EvimYuvanOlsun kampanyasına destek olmaya davet ediyorum.

Dalaman'a gelen depremzede kardeşlerimizi misafir edildikleriyeni evlerinde Kaymakamımız Mesut Yakuta, Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş ve  İlçe Başkanımız Şefik Oğuz ile ziyaret ettik.

Ortaca ilçemizde de Belediye Başkanımız AlimUzundemir,  İlçe Başkanımız Hakan İlhan ve Kadın Kolları Başkanımız Emel Atabey ile birlikte depremzedelerimizle ilgilendik.

Hatay'dan gelen ve hemşerilerimiz tarafından misafir edilen Serdar Dalgıç kardeşimizi ve ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.

Depremzede kardeşlerimiz bizlere emanettir

Depremzede kardeşlerimize her zaman yanlarında olduğumuzu söyledik. Ailenin çocuklarının eğitim öğretime başlaması için ilgililerle görüştük.

Depremzede kardeşlerimiz bizlere emanettir. Eğitimden, sağlığa, gıdadan barınmaya, psiko destekten, sosyal aktivitelere kadar her ihtiyaçları ile yakından ilgileniyoruz.

Deprem bölgesini yeniden inşa ve ihya edeceğiz…

Milletvekili Gökcan, asrın felaketi sonrası Devletimizin tüm imkanları ile yaraları sarmaya devam ettiğini  belirterek; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi bir yıl içinde de depremzedelerin yeni evlerine yerleşmelerini sağlayacağız. Deprem bölgesini yeniden inşa ve ihya edeceğiz” dedi.