GGYD’den yeni üyelere ‘Hoş Geldiniz’ buluşması

 Üye sayısını artırmaya devam eden Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD),  geleneksel yeni üye tanışma kokteylini gerçekleştirdi. İzmir ve Çorum ile Türkiye genelinde şubeleşmeye başlayan GGYD’nin halihazırda inşaat, otomotiv, yazılım, finans gibi farklı sektörlerden son katılımlarla birlikte 900’den fazla üyesi bulunuyor.

 GGYD Genel Başkanı M. Nezih Allıoğlu, “Yeni üyelerimizin her birine ‘Aramıza hoş geldiniz’ diyorum. GGYD bir Ankara markası olarak yola çıkmıştı. Her geçen gün artan üye sayımız ve yeni şubelerimiz ile güçlü bir Türkiye markası olma yolunda ilerliyoruz. Sizlerle birlikte daha güçlüyüz” dedi. GGYD’nin 900 ü aşan üye sayısı ile büyük bir aile olduğunu belirten Başkan M. Allıoğlu, “Toplantıda kartvizitlerinizi yanınızdakini uzatın, ondan da ısrarla isteyin. Sizlerin çabaları ile GGYD ailemizi büyütüyoruz.” ifadelerini kullandı.

 Bu yıl hedefimiz 1.500 üyeye ulaşmak

‘Balık tutmak için nehir kenarına gitmek gerekir’ diyen Başkan M. Allıoğlu, “Biz tüm etkinliklerimizi 200-300 üyemizin katılımız ile gerçekleştiriyoruz. Üyelerimiz aktif olarak etkinliklerimize katılıyor. Sizlerin de dernek toplantılarımıza, İş’te Fırsat Toplantılarına, çalıştaylarımıza gelmenizi öneririm.

 

B2B toplantılarımıza katılın, kendinizi anlatın. Yanınızdaki insanlarla mutlaka tanışın. Bu aileyi hep birlikte büyütelim. Çorum’da resmi şubemizi açıyoruz. İzmir resmi şubemizde yaklaşık 100 üyemiz var. Bu yıl sonuna kadar 1.500 GGYD’liye ulaşmayı hedefliyoruz. Bu büyüklük bizim gücümüzdür. Katıldığınız için hepinize teşekkür ederim.” diye konuştu.

“Topluluklarımıza, kurullarımıza katılın”

Geleneksel yeni üye tanışma kokteylinde GGYD Yönetim Kurulu Üyeleri, Kurul Başkanları ve Topluluk Başkanları da yer aldı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 GGYD Yönetim Kurulu Üyesi Serap Aytekin, “Topluluklarda, kurullarda görev almanızı tavsiye ederim. Sektörünüz, mesleğiniz ile ilgili katkı vereceğiniz, kendinizin de fayda sağlayacağı bir kurula mutlaka katılmanızı öneririm. Dernek ile bağınız bu şekilde güçlenecektir” şeklinde konuştu.

 GGYD’ye katılan yeni üyeler kendileri, işleri ve sektörleri ile ilgili bilgi verdiler. Yeni üye tanışma kokteyli toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.