Liv Bona Dea Hospital Eylül ayı boyunca Türkiye ve Azerbaycan'dan iş insanları, milletvekilleri, Azerbaycan'daki çeşitli devletlerin büyükelçiliklerinin temsilcileri ve kamu temsilcilerinin katıldığı etkinlikler düzenledi.
Bu etkinliklerde 100 ihtiyaç sahibine akciğer muayenesi, sosyal durumu düşük 300 kadına meme kanseri muayenesi ve mamografi muayenesi tamamen ücretsiz verildi. Şehit çocukları için 28 Eylül’de düzenlenen etkinlikte 100 şehit çocuğuna check-up hediye edildi.


"Yashat" Vakfı, "Zafar" Dernegi ve "Talasemi Merkezi” gibi kurumların destek olduğu bu etkinlikte amaç ihtiyaç sahibi gönüllere dokunarak sağlığın önemine dikkat çekmek ve çeşitli sosyal statüdeki insanların sağlık hizmetine eşit erişimini sağlamak oldu.

LİV BONA DEA HOSPİTAL
Liv Bona Dea Hospital, 2013 yılından itibaren Türkiye'de faaliyet gösteren Liv Hospital ağının ülke dışındaki önemli bir yatırımıdır. Dünya standartlarında ve kalitesinde sağlık hizmetinde; Liv Bona Dea’da çocuk ve yetişkin olmak üzere hizmet vermektedir.


Liv Bona Dea Hospital’de Karaciğer nakli, kalp damar hastalıkları, ileri kanser cerrahisi, ileri ortopedik ameliyatlar, omurga cerrahisi, doğum gibi tüm rutin ve genetik tarama testleri yapılmakta.
Sağlık hizmeti, tanı ve tedavisinin yanı sıra bireylerin, sağlık risk değerlendirmeleri için özel check up programlarına, kişiye özel üyelik sistemlerine, evde bakım hizmetlerinden online görüşme imkanına kadar bir çok ayrıntılı hizmet sunmaktadır.
Liv Bona Dea Hospital’de 209 yataklı hastanede; 12 ameliyathane ve 2 anjiyo odası, 156 hasta yatağı, 28 genel yoğun bakım ünitesi, 6 kalp damar cerrahisi yoğun bakım ünitesi, 7 yenidoğan yoğun bakım ünitesi ve acil serviste ise 12 yatak bulunmaktadır.