İŞ İNSANI NAİM GÜLOĞLU YILIN GİRİŞİMCİ İŞ İNSANLARI ARASINDA ÖDÜLÜNÜ ALDI

Türk sinema dünyasının Efsane Yönetmeni Mehmet Ali Gündoğdu 50. sanat yılı onur ödülleri törenle sahiplerini buldu. Çok sayıda ünlü ismev ödüllerin takdim edildiği görkemli gecede
Unutulmaz Türk filmlerinin efsane yönetmeni Mehmet Ali Gündoğdu, 50. sanat yılı onur ödülleri sahiplerini buldu.  Mecidiyeköy Profilo AVM Gala Salonu’ndaki gecede; sanat camiasının birbirinden ünlü isimleri Nebahat Çehre, Selami Şahin, İlyas Salman, Turgay Tanülkü, Wilma Elles, Nuri Alço, Levent İnanır, Engin Çağlar, Metin Keçeci, Umut Oğuz, Zülfü Hamit Altın, Ahmet Arıman, Ergun Sözen, Tuncay Akça, Tolga Öz, Selçuk Ural, Ahmet Yenilmez, Ceylan Kaya, Çetin Altay, Nalan Çöl, Pekcan Türkeş ve Yapımcı Saliha Gündoğdu kendileri ve temsilcileri aracılığıyla ödüllerini aldı.
Gecede İş İnsanı Nail Güllüoğlu'da kendi sektöründe başarılı olan ve bu başarısını paketle alanlar arasında.
Basın mensuplarına konuşan Güloğlu :
"Ben 1988 Diyarbakır doğumluyum. Kocaeli'de yaşıyorum. Otomotiv sektöründeyim. Bunun yanısıra siyasetlede  uğraşıyorum. Daha önce aldığım uluslararası "En genç siyasetçi ödülünü"nü de almıştım. Türkistan'da gönüllü olarak vekillik yaptım. Bir çok siyasi partide üst düzeyde görev aldım.
Efsane Yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu'nun 50. yıl ödül töreniyle alakalı olarak emeği geçen herkese teşekkür ederim "dedi.