Defilede Ankara cemiyet hayatının renkli simalarından Ebru Akgün; başta olmak üzere defileye katılan birçok manken son moda kıyafetleri tanıttılar...

HABER: Ali Fikret


The Cypsy Butik sponsorluğunda gerçekleşen ve tüm gelirin Next Generation Bellapais IWC Vakfı’na bağışlanan, Dj Boysan eşliğinde mankenlerin podyumda yürüdüğü Sokak Defilesi yüzlerce kişi tarafından beğeni ile izlendi.


Organizasyonunu ve sponsorluğunu The Cypsy Butik İsmet Rüstemoğlu’nun yaptığı defileye sanat, cemiyet ve iş dünyasının tanınmış simalar katıldı.


Romantizm ve fantezinin uyum içinde olduğu koleksiyonda uçuşan etekler, beyaz başta olmak üzere pastel renklerin her tonu, griler, toprak tonları, metalik renkler ve modanın vazgeçilmez rengi tabi ki beyaz sergilendi.

VAKIF YÖNETİCİLERİ VE BAŞKANDAN TEŞEKKÜR…

Next Generation Bellapais IWC vakfı yetkilileri yaptığı açıklamada; “Uluslararası bir kuruluşunun toplumuna doğasına canlısına hizmet etmekle ve bu gecenin sponsorluğunu üstlenen Gypsy konfeksiyon mağazası sahibi İsmet Rüstemoğlu’na çok teşekkür ederim” diyerek plaketle ödüllendirdiler.
Sokak defilesine gelen Girne-Alsancak Belediye başkanı Fırat Ataser ise Gypsy konfeksiyon mağazası sahibi İsmet Rüstemoğlu’nun yaptığı bu güzel işin ve gelirin doğru yerde kullanılmasını takdir ederek Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde Alsancağımızda bu günün güzelleştirilmesinde, gecenin düzenlenmesinde emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim dedi.


EBRU AKGÜN; “DÜNYA MODASIYLA PARALEL İLERLEYEN BİR KOLEKSİYON SERGİLEDİK”

Girne Alsancak’ta İsmet Rüstemoğlu’nun işlettiği Gypsy isimli konfeksiyon mağazasında yapılan defile büyük bir ilgi ile karşılanırken, Mankenlerden Ebru Akgün; “Enerjisi yüksek, doğayı modayla birleştiren fantezi bir ruh oldu bu defilede. Güzellikleri görmeye ihtiyacımız olan bu günlerde podyumda estetik, moda, medeniyetin getirdiği rutinlerin karşıtı olarak daha yumuşak duyguları içeren dünya modasıyla paralel ilerleyen bir koleksiyon sergiledik manken arkadaşlarımla. Bu güzel günde İsmet Rüstemoğlu ve bizleri yalnız bırakmayan dostlara çok teşekkür ediyoruz” dedi.

SON GÜNLERDE YAPILAN EN İYİ PROJE…

Defile sonrası bir açıklama yapan ve defileden elde edilen geliri Next Generation Bellapais IWC vakfına bağışlayacağını kaydeden İsmet Rüstemoğlu koleksiyonu hakkında; “ Gerçekleştirdiğimiz bu defile meslek hayatımda yapmış olduğum en iyi projelerden biri oldu. Estetik ve modanın ihtişamla buluştuğu, amacı yardım için yapılan bir proje” dedi


Davetlilere muhteşem bir koleksiyon sunan THE GYPSY BUTİK Mağazası gelen davetlilerden tam not aldı. Davetliler, defile sonrasında DJ Boysan performansıyla eğlenceye devam etti.