SANAT SİYASET & İŞ DÜNYASI BİR ARADA GENÇLERİMİZİN EVLİLİK YOLUNDA ÇIKTIKLARI BU YOLDA YANLIZ BIRAKMADILAR

Kürşat Yalçınkaya, Ece Tunçer ile nişan yüzüklerini takarak evliliğe giden yolda en büyük adımı attı.

Kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerden, Anadolu Birleştirici Sanayici ve İşadamları Derneği ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya’nın oğlu Kürşat Yalçınkaya, birlikte ömür boyu beraberliğe evet dedikleri Ece Tunçer ile nişan yüzüklerini takarak evliliğe giden yolda en büyük adımı attı. Efsane yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu nün Eşi MSG MEDYA &YAPIMIN SAHİBİ Saliha Gündoğdu ile birlikte Siyasilerden yerel yöneticilere, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden iş insanlarına çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı nişan gecesinde Yalçınkaya ve Tunçer aileleri, mutluluğunu dostlarıyla paylaştı..

Kürşat Yalçınkaya ve Ece Tunçer’in nişan yüzüklerini AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, eski Taşdelen Belediye Başkanı Hüseyin Avni Sipahi ve Yeniden Refah Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen birlikte takarak hayırlı ve uğurlu olması yönündeki dilek ve temennilerini dile getirdiler.

Genç damat adayı Kürşat Yalçınkaya’nın babası Yücel Yalçınkaya da yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kocaman bir aile olduğumuzu bu mutlu gecemizde yanımızda olarak bir kez daha gösterdiniz. Bu akşam bizleri yalnız bırakmayan siz değerli aile dostlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.