Türkiye’nin yepyeni yarışma programı Lider Türkiye’de rekabet kızışıyor. Zaman zaman gergin dakikaların yaşandığı Lider Türkiye programının 21-22 Ocak tarihlerinde yayınlanacak bölümlerinde kutuplaşma, sosyal medya, fenomenler ve linç kültürü konuları tartışılıyor. Araştırmacı,  Siyasal İletişimci ve Stratejist Faruk Acar’ın mentorluğunda Habertürk ekranlarında saat 23.30’da yayınlanacak olan Lider Türkiye’de, yarışmacılar sundukları farklı bakış açıları ile gündemdeki konulara çözüm üretiyor.  

Halkın arasından çıkan yarışmacılarıyla Türkiye’nin gündemini tartışan Lider Türkiye, televizyon dünyasına yeni bir heyecan getirdi. Farklı görüş açıları ve her kesimden kitlenin kendisini bulabildiği Lider Türkiye programında takım oyunları ve liderlik vasıfları ön plana çıkıyor. 

Siyasi parti üyesi gibi çalışan yarışmacıların farklı görüş ve düşüncelerini dile getirdiği Lider Türkiye’de halkın içinden çıkan lider adayları, halk jürisi ile buluşuyor. Araştırmacı, Siyasal İletişimci ve Stratejist Faruk Acar’ın mentorluğunda Habertürk ekranlarında izleyici ile buluşan Lider Türkiye’de adaylar, 400 kişilik büyük halk jürisinin önünde tez-antitezlerini savunuyor.