Merve Boluğur huzuru İslam'da buldu

44 günlük evliliği sonrası boşanma kararı alan ünlü oyuncu Merve Boluğur, küfürlü paylaşımından sonra bu kez de tesbihli paylaşım yaptı...

Mert Aydın ile evliliğini bitirme kararı alan ünlü oyuncu Merve Boluğur'un paylaşımlarına her gün bir yenisini ekliyor. Güzel oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı küfürlü paylaşımından sonra bu kez de tesbihli paylaşım yaptı.

Zor günlerini tesbih çekerek atlattığını söyleyen Boluğur, ayrıca dini ve inanç sohbetlerinin olduğu videoları seyrediyor. 44 günlük evlilik sonrası boşanma kararı alan Boluğur, yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Güzel oyuncu bu kez de zor zamanlarını tesbih çekerek atlattığını söyledi. Oyuncu tesbih çektiği anın fotoğrafını paylaşınca takipçileri yorum yağmuruna tuttu. Birçok takipçisi Boluğur için huzuru islamda buldu yorumunu yaptı.

Boluğur, ayrıca dini ve inanç sohbetleri içerikli videoları da izlemeyi ihmal etmiyor. Oyuncu izlediğini videoları takipçileri ile paylaşarak "sardım" notunu düştü. İslam eğitimi videolarını izleyen güzel oyuncuya takipçileri, "huzuru islamla buldu" diye yorum yaptılar.