Etilerde görüntülenen Oğuzhan Koç, deprem ile ilgili sorulan soruları yanıtladı. Koç, “Ben panik ile alınan kararları çok sevmem. Evlerimizi tabii ki kontrol etmek zorundayız ama kimsenin psikolojisi de iyi değil şu an” dedi.

Oğuzhan Koç, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Bir restorandan çıkan ünlü isim, “Arkadaşlarımla yemek yedim, küçük bir iş yemeğiydi. Bundan sonrasının planlamasını yapıyorduk” açıklamasını yaptı.

Koç, “Arkadaşlarım ile yemek yedim. Küçük bir iş yemeğiydi yani. Artık bundan sonrasının planlamasını yapıyorduk. Tadımız yerine gelirse şarkı çıkarmak istiyoruz. Güzel de bir film yapacağız ama biraz ülkenin nabzı ile ilgili aslında. Müzik bu durumlarda ilk yasaklanan şey oluyor. Çok katılmıyorum bu duruma aslında. Müzik çok iyi bir rehabilitasyon aracı” dedi.

Yeniçağ’da yer alan habere göre Şarkıcı, “Yaşanan deprem felaketinin ardından İstanbul’da da bir deprem beklendiği için şehirden bir çok göç söz konusu. Bir çok ünlü de şehrin dışına doğru taşınmaya başladı” sözlerine, “Ben panik ile alınan kararları çok sevmem. Evlerimizi tabii ki kontrol etmek zorundayız ama kimsenin psikolojisi de iyi değil şu an. Biraz fazla gerildiğini düşünüyorum ortamın ve insanların. Tabii ki önlemimizi alalım ama haydi kaçıyoruz şehirden falan olmaz. Bu hayatın bir gerçeği” diye konuştu.